Activitats per fer en família a la Garrotxa

El Carrilet - trenet els volcans de la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats per fer en família a la Garrotxa

La Garrotxa és un dels llocs que més recomanem a qualsevol família que vulgui passar uns dies de relax envoltada de natura i de tranquil·litat. En aquesta comarca trobareu molts llocs d’interès que us poden interessar per passar el dia. En aquests llocs podreu gaudir de l’entorn i del temps compartit amb les persones més estimades per vosaltres. Ara us explicarem totes les activitats per fer en família a la Garrotxa:

Carrilet per la Zona Volcànica de la Garrotxa

Una de les activitats que tenim a la vostra disposició, i que sempre encanta a les persones que la fan, és el nostre carrilet turístic. Aquesta ruta en tren simula la antiga ruta en tren d’Olot. Ens permet veure alguns dels volcans inactius que podem trobar al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 

Els volcans que veureu són:

  • Volcà Croscat

  • Volcà Torn

  • Volcà Pomareda

  • Volcà Martinyà

Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà

activitats per fer en família a la Garrotxa

Una de les activitats que us recomanem són les excursions en carruatge per la Fageda d’en Jordà. Aquest bosc és molt especial gràcies a les seves condicions geològiques, ja que ha crescut a sobre d’una superfície volcànica. A més, s’ubica a l’interior del parc natural. Per tant, és un altre espai natural protegit.

Els espais naturals protegits són molt especials, ja que hi conviuen espècies animals i vegetals que no podreu veure a cap lloc. Per això, us recomanem que si hi aneu, disposeu d’un guia que us mostri millor l’entorn. En aquest cas no és cap problema, ja que els nostres monitors coneixen perfectament el terreny i saben els llocs més especials per a vosaltres.

Visitar Santa Pau

Si voleu fer una mica de turisme de pobles amb molt d’encant, la millor opció és visitar Santa Pau. Aquest és un poblet de la Garrotxa amb molta història per narrar. En ell hi trobareu el casc antic, on molts dels seus edificis estan construïts des de l’Edat Mitjana. A més, podreu gaudir de bon menjar si aneu a Cal Fesol, un lloc on el menjar tradicional casolà de la nostra zona us sorprendrà.

Fer el camí de la Via Romana de Capsacosta 

Si voleu veure un paisatge molt bonic mentre feu una ruta romana de dos hores aproximadament entre l’anada i la tornada, us recomanem la Via de Capsacosta. Aquest camí va ser construït pels romans fa molts segles. A dia d’avui és una de les vies millor conservades de tota Catalunya. A més, no és molt coneguda, i podreu fer-la amb molta calma i tranquilitat.

Ara que ja saps totes les activitats per fer en família a la Garrotxa, des de Activitats Garrotxa, us esperem amb les braços oberts!

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?