Carruatges
per la Fageda d’en Jordà
Carruatges
per la Fageda d’en Jordà
Anterior
Siguiente

Informació ràpida

Tarifes

 • Infantil

  De 1 a 5 anys

  5€
 • Junior

  De 6 a 12 anys

  9€
 • Adult

  +13 anys

  15€
 • Senior

  +65 anys o T.A.D

  13,5€

Reserva la teva data

Dilluns tancat. No es poden realitzar reserves online el mateix dia, cal dirigir-se al punt de sortida i comprar-los directament.

ACTIVITATS

Carruatges Fageda d'en Jordà

Les excursions en carruatge per la Fageda d’en Jordà són una experiència inoblidable per a grans i petits. Aquest bosc enigmàtic, immers a la Garrotxa, ens convida a descobrir la seva bellesa i misteri des d’una perspectiva única.

Els carruatges per la Fageda són una oportunitat ideal per a famílies amb nens i per a excursions escolars a la Garrotxa. Aquesta activitat ofereix una visió diferent d’aquest paratge natural, permetent als visitants gaudir de la seva riquesa paisatgística sense cansar-se.

Els petits viatgers es fascinen amb la possibilitat de recórrer aquest bosc tan especial, observant la seva flora i fauna des d’una perspectiva privilegiada. Els colors dels arbres, la tranquil·litat dels racons més amagats i el so dels cavalls que tiren del carruatge converteixen l’experiència en un autèntic conte de fades. Per als educadors, les excursions en carruatge representen una oportunitat d’enriquiment educatiu.

Les excursions escolars a la Garrotxa prenen un nou sentit amb aquesta activitat, ja que permeten als estudiants connectar de manera més directa amb la natura, apreciar-ne la seva diversitat i comprendre la importància de la seva preservació.

Els guies especialitzats expliquen els secrets d’aquest bosc a mesura que el carruatge avança entre els arbres. Els nens, en especial, queden fascinats escoltant històries sobre la formació de la Fageda, les seves llegendes locals i les peculiaritats de la seva flora i fauna.

Les activitats amb nens a la Fageda d’en Jordà també ofereixen l’oportunitat de viure aventures úniques. Fem també parades estratègiques on es pot gaudir de la natura exuberant o fins i dels cavalls als més joves, per ampliar encara més la seva experiència en aquest entorn natural.

És important recordar que les excursions en carruatge també promouen valors com el respecte pel medi ambient i la importància de conservar els espais naturals. El contacte directe amb la natura en un entorn tan privilegiat com la Fageda d’en Jordà pot despertar consciències i fomentar la cura pel nostre entorn natural.

Les excursions en carruatge per la Fageda d’en Jordà ofereixen una experiència enriquidora per a tota la família i una oportunitat educativa única per a les escoles. És una forma meravellosa d’immersió en un entorn natural, connectant amb la seva magia i bellesa de manera tranquil·la i encantadora.

ACTIVITATS

Preguntes freqüents

Si, al mateix punt de sortida hi ha el pàrquing públic de la Fageda d’en Jordà al Km. 4 de la carretera que va a Sant Pau (Com arribar). Es de pagament i està gestionat pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Les rutes es fan igual ja que hi ha un toldo i queda tapat. En cas que fes molt mal temps Activitats Garrotxa es reserva el dret d’anular la sortida i es proposa un canvi de hora o data segons escaigui.

S’intentarà ubicar els passatgers en una altre hora disponible segons les places, i si no es pot o no va bé al client es perden els tiquets.

Si respecta a les altres persones i no molesta, no hi ha d’haver cap problema.

No es fan devolucions, però si es comunica el dia abans i hi ha un motiu justificat es pot canviar el dia de sortida.

Els carruatges no estan adaptats, però podem ajudar-los a pujar sense problema. Alhora de fer el passeig les persones de mobilitat reduïda hauràn de romandre sobre el carruatge i no podràn baixar. Es pot fer el tour sense problema.

No, no disposem de datàfon per falta de cobertura, només realitzem el cobrament en efectiu.

ACTIVITATS GARROTXA

Altres Activitats

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?