Tot és diversió amb Activitats Garrotxa

Tot es diversió amb Activitats Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Tot és diversió amb Activitats Garrotxa

Activitats Garrotxa som un equip que ens encarreguem de organitzar activitats d’oci i diversió a l’aire lliure. Aquestes activitats es poden fer de manera individual, en família, parella o grups reduïts d’amics. El més important és que amb totes garantim tots els protocols d’higiene i seguretat per evitar els riscos de contagi de la COVID-19.

 

Les activitats les organitzem a l’aire lliure per gaudir amb total tranquil·litat dels paisatges màgics i entranyables que existeixen a la Garrotxa. A més, ens trobareu a Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 

Activitats d’oci a la Garrotxa

Activitats Garrotxa, com hem dit abans, s’encarrega d’organitzar les iniciatives d’oci més emocionants i divertides de la comarca. A més, la majoria estan pensades per compartir moments únics amb persones úniques.

Carruatges per la Fageda d’en Jordà

Una de les activitats més famosa i amb un major èxit són les passejades en carruatge per “La Fageda d’en Jordà” a la Garrotxa. En aquesta activitat descobrireu un bosc únic a la Península ibèrica ja que ha crescut sobre la lava volcànica. També és important que sapigueu que descobrireu el canvis de color de les fulles a cada estació de l’any. Hi ha un guia que us anirà explicant totes les curiositats de la zona. Us convidem a que dormiu i passeu uns dies a Càmping Lava a la Garrotxa.

Carruatges a la fageda d'en jorda

Trenet per la Zona Volcànica de la Garrotxa

Un altre activitat estrella de les que oferim és el trenet,una forma de viatjar en el temps amb el carrilet. És una reproducció de l’antic tren que anava de Olot a Girona. Aquesta és molt semblant als carruatges, però es realitza en una altre zona entranyable de la Garrotxa. En aquesta cas us ensenyem la Zona Volcànica de la Garrotxa, que és una de les millors de la Península Ibérica.

Al igual que els carruatges, és una ruta que ofereix els serveis d’un guia, el qual t’explica tot el que necessites saber sobre aquesta zona. 

Si després de fer totes aquestes activitats, els més petits no estàn cansats, podeu optar per visitar el Lava Parc. Són activitats enfocades a la diversió dels nens i nenes.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?