COMPRA d’ENTRADES :

Aquestes condicions especifiques de compra d’entrades regulen la adquisició per part de l’usuari de entrades d’accés a Activitats Garrotxa.

L’usuari que compra les entrades a través de la pàgina web, s’obliga a complir amb les normatives de funcionament d’Activitats Garrotxa.

L’usuari declara ser major d’edat de conformitat amb el seu dret nacional i disposar de la capacitat legal necessaria per vincular-se per les presents condicions de compra, aixi com per utilitzar i , en el seu cas, contractar a través del lloc Web, de conformitat amb elles. Respecte a les mateixes, l’usuari declara coneixer-les, entendre-les i acceptar-les en la seva totalitat.

Una vegada feta la compra de les entrades, no es té dret a cap devolució, en el cas que amb previ acord amb Activitats Garrotxa, hi hagi justificació suficient per a canviar la data de la reserva es farà per correu electronic a reserves@activitatsgarrotxa.com , amb assumpte Anul·lació + número de tiket de compra tot indicant els motius.

En cap cas es considera justificant per a la anul·lació  la previsió meteorològica.

En cap cas es tramitaran anul·lacions via telefònica.

Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran anul·lacions que vinguin del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva.

Prohibició de Revenda:
Està estrictament prohibit la revenda d’entrades adquirides a través d’aquesta plataforma. Qualsevol intent de revenda o transferència no autoritzada serà motiu de cancel·lació de la compra sense dret a reemborsament.

La empresa Activitats Garrotxa es reserva el dret de cancel·lar /modificar en un període de 24horas des que va tramitar la reserva.

 

CONDICIONS DE  COMPRA I UTILITZACIÓ DE LES ENTRADES:

Al comprar les entrades es compromet a arribar al punt de sortida de l’activitat 15 minuts abans per tal de verificar la sortida i confirmar les entrades.

Si no estan a l’hora per fer la sortida no tenen dret a cap canvi. En tot cas si és possible, la empresa els proposaria un nou horari. Només si fos possible segons les reserves i la ocupació del dia. Sense esser aquest fet una obligació per a la empresa.

Qualsevol consulta referent a la activitat/s comprada la poden fer via email al mateix que han rebut la seva confirmació de compra.

 

DADES EMPRESA :

Nom fiscal: Tour Turistic, SL

CIF: B17431719

Domicili: Ctra Olot a Santa Pau km7 17811 – Santa Pau

Telèfon: 972  680 358

Email: info@lavaparc.com

Registre mercantil:  tomo 762, foli 49, fulla num : GI-14.697

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?