Llocs d’interès a Olot

Llocs d'interès a Olot

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Llocs d’interès a Olot

Des de Activitats Garrotxa us animem a visitar Olot, la capital de la Garrotxa. És un lloc on podràs descobrir moltes curiositats tant en el casc urbà com en els seus exteriors. Hem de tenir en compte que Olot és una ciutat que està envoltada de natura protegida. Aquest fet es dona perquè es troba en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Per aquest motiu pensem que és un molt bon lloc per passar uns dies a la Garrotxa o bé per venir amb la teva família, amics o la teva parella a fer activitats lúdiques. Així, ens hem disposat a recomanar-vos alguns dels llocs d’interès que podeu trobar a Olot per fer una mica de turisme.

La ruta del modernisme

En el passat, a Olot va haver una gran tendència per la construcció d’edificis modernistes, deixant una petjada històrica molt gran. Per aquest motiu es va crear aquesta ruta guiada en la que podreu conèixer una mica més la ciutat. La ruta comença a l’oficina de turisme d’Olot i transcorre amb la visita dels edificis modernistes més interessants de la capital de la Garrotxa.

Església d’en Bas

Un altre lloc emblemàtic és l’església d’en Bas. Aquesta església té molta història. És una molt bona opció per descobrir-la amb els teus amics, la teva parella o la teva família.

L’església de Santa Margarida

Un altre església que no us podeu perdre és l’església de Santa Margarida. Aquesta és molt interessant pel lloc on es troba, al centre del cràter del volcà de Santa Margarida. Si no sabeu com anar, nosaltres tenim un article on parlem sobre la ruta. El camí de pujada i de baixada fins l’ermita és una de les activitats que més recomanem per compartir moments amb les persones que més estimem.

Llocs d'interès a Olot

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

I per últim, el lloc més interessants de tots, des de la nostra experiència, el parc natural de la Garrotxa. En aquest parc natural trobareu entorns màgics on podreu desconnectar de l’estrès provocat pel ritme de vida de la ciutat. A més ho podeu visitar amb una visita guiada sense cap tipus de problema.
Dintre d’aquest parc natural trobareu molts volcans inactius, boscos molt especials, com la Fageda d’en Jordà, flora i fauna autòctona…

Ara que ja sabeu tots els llocs d’interès a Olot, si us animeu a visitar-ho , a Activitats Garrotxa us estarem esperant amb infinitat d’experiències úniques per gaudir.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?