On degustar menjar tradicional català a la Garrotxa

On degustar menjar tradicional català a la Garrotxa

El menjar tradicional català forma part de les gastronomies més especials de la península, especialment per la quantitat d’embotits, de carn i de plats exquisits que ofereix. A la Garrotxa som experts en elaborar bons plats que poden deixar tip a qualsevol que visiti la nostra terra amb gana. Per això us volem recomanar els restaurants més apetitosos per fer un bon menjar després de visitar els entorns naturals amb Activitats Garrotxa.

La gastronomia és una activitat més de la que podem aprendre molt també ens permet compartir moments entranyables amb les persones més estimades de la nostra vida: familiars, la nostra parella o bé els nostres amics.

Llocs per menjar a la Garrotxa

Restaurant Lava

Si el que estàs buscant és un restaurant rústic on poder menjar bona carn, visita el restaurant Lava. En ell podràs demanar la seva especialitat que el fa tan diferent de la resta de restaurants de  Catalunya, la botifarra cuita a la pedra volcànica. Aquest restaurant es troba a Santa Pau, en el Càmping Lava a la Garrotxa.

També cal destacar que el menjar que ofereixen és cuina a base d’aliments de proximitat, un punt molt important per gaudir encara més de la gastronomia. I si tens fills, has de saber que compten amb espai perfecte perquè puguin jugar a l’exterior envoltats de natura.

Cal Fesol

Una altra opció, que també es troba a Santa Pau, és el restaurant Cal Fesol. Si visiteu el nucli antic d’aquest meravellós poble, podreu gaudir d’un bon menjar en aquest restaurant de la Garrotxa amb un ambient fantàstic. El menjar que ofereixen és casolà i cuinat amb molta passió.

Igual que al Restaurant Lava, els plats que ofereixen estan elaborats a base de productes de proximitat, de forma que no hi ha cap element processat en les seves receptes i són saludables. I si hem de destacar una virtut d’aquest lloc és que ells són especialistes en els fesols. Només entrar al local i ja us adonareu, quan veieu el gran fesol que decora la paret del restaurant

A què esperes per reservar taula!