Races de cavalls al món

Races de cavalls

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Races de cavalls al món

Els cavalls són un dels animals més estimats pels éssers humans, però, mai heu tingut curiositat per descobrir les diferents races de cavalls al món? Segueix llegint l’article i les descobrireu, a la mateixa vegada que els nostres packs que inclouen cavalls a Activitats garrotxa!

Cavall Andalús

Una de les races de cavalls més antigues del món que té el seu origen a Andalusia. Aquesta raça de cavall, després de molt de temps acompanyant a l’home, és fàcil de muntar i ensinistrar en diferents tipus de competicions.

Són cavalls amb mesures fins a la creu d’entre 163 i 168 cm, molt vitals i forts. Tenen un cos robust i són molt resistents a malalties i infeccions.

Cavall àrab

Aquesta raça de cavall està caracteritzada per la seva força, resistència i la seva gran intel·ligència. A més, juntament amb el cavall andalús, és una de les races de cavalls més antigues.

Com que s’han desenvolupat en el desert, però sempre envoltats de persones, aquests cavalls són molt resistents a les inclemències i fàcils d’ensinistrar.

El seu caràcter és molt animat i actiu, units a la seva alta velocitat mitjana i resistència.

Cavall Mustang

L’origen d’aquesta raça de cavall és especialment característic. Són originaris de Nord Amèrica, però descendeixen dels cavalls que van portar els espanyols en les conquestes d’Amèrica que, després de perdre les guerres, es van tornar salvatges. 

Cavalls molt resistents, capaços de recórrer distàncies llargues i molt fortes gràcies a la seva musculatura. Ja que és una de les poques espècies de cavalls salvatges als Estats Units, és considerada com a espècie protegida.

Aquesta raça s’adapta perfectament a les inclemències de les planes i els climes més adversos. Sense ser especialment destacable el seu aspecte estètic, si que compten amb una constitució forta i resistent.races de cavalls

Cavall Morgan

Aquesta va ser una de les primeres races que es van originar als Estats Units. Aquest cavall prové d’un sol progenitor, Justin Morgan, nascut en 1973. Aquest semental va aconseguir transmetre perfectament la seva morfologia en els seus tres descendents, donant origen a aquesta raça.

La raça Morgan es caracteritza per tenir una altura de creu no major a 135 cm, el seu cap és ample i maixella pronunciada, les seves extremitats són robustes i posseeix crineres poblades i abundants.

És un cavall ideal per a les carreres, a causa de la seva versatilitat. Els moderns creus amb cavalls pura sang han aconseguit augmentar la seva alçada, millorant la configuració física de la raça.

Cavall Appaloosa

És un cavall originari dels Estats Units. S’estima que es tracta d’una raça que compta amb més de 20000 anys d’antiguitat. Aquesta raça s’origina a partir de la cria de cavalls espanyols per part dels indis Nez Perce.

Aquests sementals s’utilitzaven en la pràctica guerrera i de caça per la seva gran capacitat per a recórrer llargues distàncies.

Es reconeixen per tenir el seu particular pelatge clapejat amb colors i taques és més brillant en els mascles que en les femelles.

A Activitats garrotxa, aquest tipus de cavall ens encanta! 

Especialment, perquè oferim diferents opcions per muntar a cavall. Si veniu amb nosaltres podem passejar per la zona volcànica de la Garrotxai per la Fageda d’en Jordà

També oferim packs per fer rutes amb els cavalls, amb menjar…

Després de descobrir tota aquesta informació, a qué espereu? Us convidem a gaudir d’un a experiència única a Activitats Garrotxa amb aquests animals!

 

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?