Viatjar amb nens al càmping

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Viatjar amb nens al càmping

Anar a gaudir d’uns dies al càmping sigui l’època que sigui sempre és una delícia per als més petits. Els càmpings solen tenir activitats pensades per a ells, sobretot a l’època estival, però amb Activitats Garrotxa pots gaudir-ne tot l’any. Si viatgem amb nens a la nostra caravana i més si ho fem per primera vegada hem d’anar preparats.

Què s’ha de tenir en compte?

– Planificar de ruta: els nens aguanten menys estona al cotxe que els adults, es cansen i s’avorreixen. Adaptar la ruta pels més petits és important perquè gaudeixin del viatge. Feu més parades si feu el viatge de dia. Si realitzeu el viatge a la nit, serà més pràctic per ells, poden anar tot el trajecte dormits.

– Distracció: Porta jocs diferents perquè no s’avorreixin de jugar sempre amb als mateixos. Consola, dvd’s, jocs, llibres per pintar, contes o jocs en grup o relacionats amb el trajecte.

– Hora de dormir: És important que els nens se sentin a gust al vehicle. Que se sentin com a casa. No t’oblidis del seu nino favorit.

– Càmping: Trieu un que compti amb activitats concretes per a nens, piscina o jocs.

– Jocs per a l’exterior: al acampar en una àrea de pernocta com la que compta càmping lava no t’oblidis portar jocs com una pilota, pales, bitlles o Frisbee, poden ser unes bones opcions.

El més important és que ells se sentin part de l’experiència i puguin gaudir-la. El nostre parc és una de les millors opcions, no només pel nombre d’activitats que poden fer-se, sinó per l’ambient natural pel que es troba envoltat el parc. Es poden fer un gran nombre d’excursions i esports per grans i petits. Lava Parc no et deixarà indiferent.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?