4 beneficis saludables de caminar en plena natura

4 beneficis saludables de caminar en plena natura

Estar en contacte amb la natura ens proporciona benestar físic i mental. El nostre cos es relaciona amb l’entorn i quan aquest està contaminat per l’estress del dia a dia també ho nota el nostre organisme. Per això es important trobar petits forats per poder desconectar i gaudir dels entorns naturals. 

Els 4 beneficis de gaudir de la natura

1- L’entorn natural sempre ens accepta.

El món salvatge, el bosc, la selva, el mar o la muntanya no ens jutja, sempre ens acceptarà. No hi ha cap element que pugui discriminar-te. Desgraciadament, això no sempre passa en altres entorns. A la natura pots relaxar-te i ser tu mateix 100 X 100.

2- La natura fa que ens sentim més lliures

Aquest punt té molt a veure amb l’anterior. A la natura podem ser nosaltres, tal i com ens agrada ser, sense esperar el reconeixement dels altres. Podem ser més atrevits, tímids, rics o pobres, etc. No hi ha cap exigència exterior.

3- L’entorn natural ens ajuda a prendre distància

Els nostres problemes i preocupacions semblen més llunyans. Els entorns naturals ajuden a pensar i a tenir la ment més clara. Solen ser bons llocs per prendre decisions difícils.

4- La natura ens inspira

Els passejos en plena natura ajuda a l’inspiració. Fan que ens tornem més creatiu, gracies a que ajuda a prendre distància i a que ens sentim més lliures de les nostres responsabilitats