Regala Experiències amb Activitats Garrotxa

regala experiencies familiars a la garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Regala Experiències amb Activitats Garrotxa

Si has de fer un regal que deixi empremta i no saps que triar, si vols viure una experiència única i gaudir de una de les meravelles naturals mes maques de del país…,
Estàs de sort!, comences a llegir un article de experiències amb les Activitats Garrotxa, on trobaràs la resposta.

A Activitats Garrotxa oferim diferents propostes que tenim preparades per a vosaltres i que us faran viure aventures inoblidables entre la gran mare natura.
Pots triar entre sortides guiades per a famílies, en parelles, amb amics o regalar l’experiència perfecta que estàs buscant i sempre et agrairan.

Pots conèixer la comarca dels volcans des de diferents perspectives, triar i combinar activitats, en el format que prefereixis i millor s’adeqüi a les teves preferències. A continuació exposem les experiències que podeu contractar des de la pàgina web, però sempre podem valorar altres personalitzades si contacteu amb nosaltres i ens exposeu la vostra proposta.

experiencies Volcán Santa Margarida

• Aventura’t a la reserva natural
Si vols desconnectar del dia a dia muntant a cavall, aventura’t a la reserva natural en una ruta equina de 2h per la Fageda i pels volcans acabant menjant una fantàstica dinar al Restaurant Cal Fesol.

• Als volcans sobre rodes
Si el que prefereixes és aventurar-te als volcans sobre rodes, tria el tour Segway. Viuràs durant 1,5h una aventura única per llocs màgics a l’entorn de el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Finalitzant el menjar amb un suculent dinar al Restaurant Cal Fesol.

• Escapada en família
Aquesta experiència junta tres activitats perquè adults i nens puguin compartir una jornada agradable, divertida i única en família. Es comença per una ruta en tren pels volcans que s’enllaça amb un altre passeig en carruatges per la fageda i la volta es fa amb ponis pel Volcà Croscat.

Si se t’ocorre alguna altra experiència que no hem inclòs en l’àrea «Regala Experiències amb Activitats Garrotxa», pots deixar-nos els teus comentaris i valorarem la proposta. Moltes Gràcies

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?