Activitats Garrotxa lliure de Covid-19

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats Garrotxa lliure de Covid-19

Des de fa 25 anys, Activitats Garrotxa ofereix un servei d’oci en ple contacte amb la natura, un servei de proximitat i de tracte proper i familiar, tot això en un entorn únic, protegit i natural. I volem que comptis amb nosaltres aquest estiu.

Activitats Garrotxa va néixer per a donar a conèixer l’espai de la Garrotxa i tot la seva esplendor, perquè ens fascina la bellesa del lloc i la singularitat, tant de la fauna com de la flora, sent aquest lloc un enclavament de gran valor per a la comarca. Per això gestionem el nostre servei amb total responsabilitat i interès en què totes les activitats que realitzem estiguin dotades de totes les mesures higièniques possibles i responsables, aconseguint així que Activitats Garrotxa sigui un espai lliure de Covid-19.

Gaudeix d’Activitats Garrotxa amb tranquilitat

Hem activat un protocol de neteja i higienització que engloba a totes les nostres instal·lacions i personal.

Per a complir de manera coordinada amb tots els visitants i segons les indicacions del ICTE, tenim un pla de mesures que garanteixen la seguretat i la tranquil·litat, convertint les nostres activitats en segures.

Formació del personal

Per a això hem elaborat una formació sobre actuació enfront de la Covid-19, tant al servei de neteja com al personal de suport de les activitats.
Tot el personal ha estat format en protocols de seguretat davant de les noves adversitats a les quals cal fer front durant aquests mesos convulsos.

Protocols a cada activitat

Actuació i guia de totes les mesures higièniques i sanitàries obligatòries, especifica de cada activitat.

Senyalització

Cartells informatius de distància de seguretat i recordatori de totes les mesures obligatòries

Màscares

Obligació d’ús de màscara en durant el temps de realització de totes i cadascuna de les activitats i dins de les instal·lacions

Aforament

Amb la condició d’evitar aglomeracions, hi ha una limitació d’aforament per a garantir la seguretat mínima

Neteja i desinfecció

Tant les instal·lacions com les activitats tenen a la disposició dels visitants dispensadors de gel hidroalcohòlic per a ús, la qual cosa garanteix major seguretat i condicions a nivell individual per a cada client en tot moment.

Neteja de les activitats

L’equip de neteja, amb formació específica per a aconseguir que cada activitat sigui segura, té un protocol de neteja concret per a cadascuna dels serveis que oferim en les nostres instal·lacions.

Aquests protocols de neteja són activats en cadascuna de les activitats que realitzem, com ara:

Carruatges
Passejos a cavall
Segway
4X4
Ponis
Trenet

Tots ells compleixen amb un estricte protocol de neteja abans i després de cadascun.

A més, la resta de serveis com la granja, l’àrea de pícnic i el restaurant, també compten amb el seu servei específic per a proporcionar un servei de qualitat, professional i de seguretat.

D’aquesta manera, tant l’equip de neteja com el visitant a través de la neteja personal amb els dispensadors de gel hidroalcohòlic converteixen a les nostres instal·lacions en un lloc segur.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?