Viatge amb globus per la Fageda d’en Jordá i la Garrotxa

Viatge amb globus per la Fageda den Jorda i la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Viatge amb globus per la Fageda d’en Jordá i la Garrotxa

La comarca de la Garrotxa i la Fageda són dignes dels millors museus i llibres d’art i bellesa, la seva singularitat com a zona volcànica a Cataluña han estat retratats en un completíssim reportatge fotogràfic, un viatge amb globus per la Fageda d’en Jordà i la Garrotxa que mostra matisos, textures i colors de gran bellesa.

 

Les fotografies transporten a través dels núvols i els boscos, i suposa una nova forma de conèixer aquesta meravellosa comarca des del cel. Si ho penses bé, no hi ha millor forma de viatjar i explorar la zona, gaudint dels més de 40 cons volcànics i les graderes de lava.

Potser, la capital de la comarca gironina és el millor punt de partida per a aquesta inusual però bellíssima activitat, això si, no és apte per als qui sofreixin de vertigen, per que per a aconseguir aquestes vistes cal pujar a uns 1.700 metres d’altura.

Però tranquils, que la tensió inicial dels primers metres d’ascensió es va dissipant gràcies a quan les primeres escletxes del paisatge comencen a albirar-se en l’horitzó, la massa verda del Parc Natural de la Garrotxa amb els seus perfectes volcans entapissats com en un quadre únic.

Aviat t’allunyes d’Olot i les seves cases, per a endinsar-te més en l’espessor normalment recorreguda en les diferents activitats a la Garrtoxa fins a arribar a un dels racons més reconeguts, el volcà de Santa Margarida, amb les seves 682 metres d’altitud compta amb un secret dins del seu con, una petita ermita del segle XV.

Com ja parlem en un article anterior, Anar a l’ermita romànica de Santa Margarida és una de les activitats més belles que pots realitzar a la comarca, una construcció amb una ubicació geogràfica única.

Durant molt de temps, aquest enclavament va estar oblidat i abandonat, però la seva singularitat va anar atraient turistes i en un lloc habitual per als qui recorren els paratges naturals, actualment l’ermita és un monument protegit com a Patrimoni Arquitectònic Català.

Per a visitar-ho, és molt fàcil organitzar un recorregut i encara més fàcil si la idea és gaudir del cap de setmana per a això el càmping a la Fageda, Càmping Lava.

Després de gaudir amb les vistes de Santa Margarita, un viatge amb globus també permet albirar el golf de Roses, situat en la costa i amb sort, si el vent ho permet, realitzar un recorregut aeri d’un dels pobles amb més encant de Catalunya, Besalú.

Tristament, aquesta activitat, ara com ara no està inclosa poc activitat dins del millor càmping de la Fageda, però si té una gran quantitat d’activitats amb els quals poder realitzar aquest fantàstic recorregut i sense el risc de sofrir de vertigen.

Càmping Lava, el teu Càmping Garrotxa ple d’activitats

Si decideixes que viatjar amb globus és massa tibant per a tu, i et supera emocionalment i sobretot t’intimida estar a tants metres d’altura, hi ha una gran quantitat d’opcions igual de divertides i de gran bellesa que pots gaudir amb els peus el la terra.

Començant per anar a l’ermita de santa margarida, des de càmping lava hi ha diferents senderes per a recórrer la Garrotxa i fer a peu un dels recorreguts més bonics envoltats d’una frondosa naturalesa perfecta per als amants del senderisme.

També, per als més aventurers està l’opció de recórrer la Fageda amb els 4×4 o amb passejos a cavall on pots triar diferents modalitats com una volta pel vessant del volcà Croscat,per a gaudir a lloms d’aquests fantàstics exemplars.

Per als més moderns està l’opció del Segway, Càmping Ecològic Lava s’organitzen rutes d’aventures amb un mitjà de transport totalment original amb el qual permet travessar rios, troncs fins a baixar escales.

A més compte, amb activitats en família dedicades per als més petits, com a visita a la granja, o recorregut per la zona del volcà Croscat, el Torn, el Pomareda i la Martinyà amb un trenet que fa que el recorregut sigui més recreatiu per als més petits.

Les reserves d’aquestes activitats a la Garrotxa es poden fer per internet, per la qual cosa és més àgil per als qui van en grup tenir planificada aquestes opcions abans.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?