Què fer a la Garrotxa amb nens

Activitats amb nens a la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Què fer a la Garrotxa amb nens

Des d’Activitats Garrotxa, volem informar-vos sobre que fer a la Garrotxa amb nens. És un dels llocs que més recomanem si vols fer una escapada per a tota la família, ja que els més petits podran gaudir de meravellosos plans i activitats envoltats de naturalesa.
No podem parlar d’activitats per a nens a la Garrotxa sense esmentar els nostres espectaculars plans com per exemple, el carrilet de la Garrotxa, el Lava Parc o la granja, però aquest article es basarà més en les activitats que es poden realitzar en tota la Garrotxa.

Fageda d’en Jordà

La Garrotxa és un meravellós destí per a anar amb tota la família i connectar més amb la naturalesa. La primera activitat que recomanem és visitar la Fageda d’en Jordà, ja que és un lloc molt popular situat en les bugades del volcà Croscat.
Pots visitar-ho ja sigui a peu amb diversos itineraris o amb els nostres carruatges per la Fageda. Encara que aquest destí és sorprenent durant totes les èpoques de l’any, és recomanable anar a la Fageda a la tardor. En aquesta època de l’any les fulles es tenyeixen de color groc i sents com si fos un bosc encantat.
Aquest lloc és màgic per a fer fotografies, ja que els seus llargs i frondosos arbres t’envolten donant una perspectiva d’infinit.
Per tot això, al llarg de la història, la Fageda ha estat un lloc que ha servit d’inspiració a nombrosos artistes. Un exemple és el poeta català Joan Maragall, que li va dedicar una de les seves poesies.

Que fer a la Garrotxa amb nens: Santa Pau

Santa Pau és un poble medieval tret d’un món de fantasia, on podràs caminar pel seu nucli històric gaudint dels seus carrers empedrats observant el bonic paisatge.
Una zona que no et pots perdre si visites Santa Pau és el Castell de Santa Pau. Aquest castell del segle XIII se situa en el centre del poble, al costat de la Plaça Major. Consisteix en un gran casal de planta rectangular amb un gran pati interior i una torre quadrada.
A part del castell hi ha zones espectaculars que es poden visitar a Santa Pau. Un  exemple seria la plaça del Mirador, el Portal de la Vila Vella o la Plaça Major. A més de tot això, també hi ha una activitat lúdica per a fer amb nens a Santa Pau. Aquesta activitat s’anomena la Motxilla de Blanca. Consisteix en una gimcana de pistes per a recórrer el poble i la seva història, ideal per a gaudir aprenent.

 

Visitar el volcà Croscat

Aquesta visita al volcà és com una petita classe, ja que des d’una petita caminada arribes a un lateral del volcà on podràs observar l’interior del volcà, i si això no sorprèn suficient, als més petits de la família sempre els meravella els colors negre i vermell del volcà.
Pots fer la visita pel teu compte, encara que és recomanable fer-la amb un guia local i així es fa més interessant i educativa. A més, a Activitats Garrotxa tenim diferents activitats per millorar la teva experiència:

  • Carrilet

Un carrilet on podràs passejar tranquil·lament per l’entorn del volcà. Durant el trajecte hi ha informació per megafonia i al peu del volcà Croscat hi ha un punt de parada a on allà mateix baixen. El mateix guia els fa una explicació més concreta del Croscat i la seva historia.

  • Ponis

També disposem d’una ruta amb ponis a la Garrotxa. Podràs conèixer el volcà divertint-nos amb aquest petits animals. Pots gaudir d’una ruta de 30 minuts aproximadament amb els petits damunt del poni, i un adult supervisant.

Ruta dels gorgs

Un dels encants que té la Garrotxa són els seus gorgs. Els pots anar trobant al llarg del riu Brugent amb espectaculars vistes. Les rutes són curtes, ideals per a anar amb els petits de la família. Els nens podran banyar-se en els gorgs que deixa aquest bonic riu.
Els gorgs més coneguts i que és recomanable anar són:

  • Gorg de Santa Margarida

El Gorg de Santa Margarida és un dels gorgs més coneguts i visitats de les Planes d’Hostoles, a la comarca de la Garrotxa.

  • El molí dels Murris

L’itinerari comença en l’aparcament de l’espai polivalent del municipi. Enfila la via verda del Carrilet en direcció a Olot, passant de llarg del gorg del Molí de Can Poeti, i seguint la carretera de Cogolls.

  • Can Poeti

La ruta fins al gorg de Can Poeti és la més curta i senzilla de totes les que hi ha senyalitzades a la Garrotxa.

  • Gorg de la Plana

L’excursió al gorg de la plana és molt senzilla. És ideal per a anar amb nens petits perquè té molt poc desnivell i és molt curta.

Ara que sabem que fer a la Garrotxa amb nens, podem dir que és un destí ideal. Té activitats variades i lúdiques amb les quals podràs gaudir amb tota la família. Per això des d’Activitats Garrotxa, t’animem que descobreixis els secrets d’aquest encantador lloc amb nosaltres.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?