Activitats de tardor a la Garrotxa

excursió per la Fageda d'en Jordà

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats de tardor a la Garrotxa

Encara que la Garrotxa és una comarca que pots visitar a qualsevol estació de l’any, la tardor és una època clau per a gaudir d’una escapada i fer activitats a la natura. Per això, des de Activitats Garrotxa et recomanem visitar-nos per gaudir de les activitats que et proposem a continuació:

Boscos de ceps

La Garrotxa és un dels llocs més destacats per a gaudir recol·lectant bolets, i ceps en especial. I més ara que la tardor és la temporada perfecta per a aquesta activitat. T’animem que gaudiu d’aquesta fantàstica experiència.

Una aturada imprescindible per descobrir un espai amb molt d’encant serà la zona volcànica de la Garrotxa. I per anar a buscar bolets, et recomanem matinar. També es recomanable anar entre setmana per a gaudir del silenci. De bolets a la Garrotxa trobaràs també espècies com pinetell, llenegues, carlets, trompetes, camagrocs i rovellons.

Si no et veus capacitat per a diferenciar els tipus de bolets que hi ha, existeixen guies que t’ajudaran a aconseguir-ho.

Fer pícnic en la Garrotxa

Ara que arriba la tardor, què us sembla passar un dia envoltats de naturalesa? Perquè el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és el lloc indicat per a fer un pícnic i gaudir del paisatge, ja que disposa de diverses zones de pàrquing i àrees de descans, totes amb taules, WC, aigua potable i papereres.

Si visites el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, també et recomanem que visitis el volcà Croscat, ja que se situa en aquest lloc i és digne de veure. A més, a Activitats Garrotxa oferim un tour muntant a cavall per aquest volcà, perquè gaudis millor de les rutes dels volcans a la Garrotxa.

 

zona de pícnic girona

Festivals de tardor

A part del bonic paisatge volcànic, la Garrotxa és coneguda per les seves fires i festes a la tardor, on es podrà gaudir amb tota la família dels productes típics de la Garrotxa.

Les fires més destacades són:

  • Fira de Sant Lluc

La Fira de Sant Lluc és la fira amb més història d’Olot. Fa aproximadament 700 anys que se celebra i té lloc cada tardor, durant el 16 d’Octubre.

  • Lluèrnia

Del 10 al 12 de novembre, se celebrarà Lluèrnia, el Festival del Foc i de la Llum d’Olot.

Un dels esperits del Festival és ajudar a descobrir a la ciutadania d’Olot nous espais.

  • El petit format

Aquest festival es basa en espectacles teatrals en espais reduïts, buscant generar un vincle entre l’espectador i l’artista. La data d’aquest esdeveniment és del 24 al 27 de novembre.

Excursions a la Garrotxa

En el canvi d’estació a la Garrotxa, no pots perdre’t l’experiència d’agafar l’indispensable, guardar-lo en la teva motxilla, i observar el meravellós paisatge. Per això, et recomanem que facis una excursió a la Garrotxa i t’endinses en els camins que hi ha. Si decideixes anar d’excursió descobriràs la infinitat de llocs de grandíssim interès paisatgístic, natural, històric i arquitectònic que amaga la Garrotxa.

A més, un destí que no et pots perdre si vas d’excursió a la Garrotxa, és La Fageda d’en Jordà.

La Fageda a la tardor es tenyeix de colors màgics, i barrejat amb els arbres alts que t’envolten. Sentiràs que estàs en un espai encissador. A més, a Activitats Garrotxa tenim uns carruatges per a visitar la Fageda que et faran més divertida i única l’experiència.

 

Com hem pogut observar, la Garrotxa és un lloc ideal per a visitar-lo a la tardor.Gràcies a les seves múltiples activitats podràs viure experiències úniques. A més, des d’Activitats Garrotxa, t’ajudarem a complementar aquestes experiències.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?