Estrenem nova pàgina web d’Activitats Garrotxa

nova pàgina web

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Estrenem nova pàgina web d’Activitats Garrotxa

Activitats Garrotxa estrena una nova pàgina web! Tenim el plaer d’informar que la nostra nova web ja està operativa. A la nostra web trobareu una imatge fresca, renovada i molt més visual. Podràs aconseguir fàcilment tota la informació que t’interessa. No t’ho perdis i entra a fer una recerca.

Hem donat prioritat a tots els detalls i dissenyat una estructura de fàcil navegació. Això us permetrà descobrir de forma ràpida i fàcil el contingut que us interessa.
Estem en constant innovació i millora, per així obtenir la confiança i satisfacció dels nostres clients i proveïdors.

Navegació ràpida i senzilla

Entre les innovacions de la nostra web, podreu reservar online les activitats al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i a la Fageda d’en Jordà, activitats per a fer amb tota la família per descobrir, conèixer, viure i sentir la natura dins el parc natural. Experiències a Garrotxa amb una variació de packs i les últimes entrades al Blog, on es poden trobar les notícies més recents.


En tots els apartats podràs ser una recerca molt més fàcil, de manera que us permetran recórrer la pàgina web i arribar a aquelles seccions i continguts que més us interessin. El seu disseny ens permetrà a partir d’ara aparèixer perfectament tant als vostres ordinadors com a les vostres tauletes i mòbils. La navegació és més ràpida i àgil.
Esperem que la nostra nova pàgina web us agradi i que us sigui útil. Moltes gràcies per la vostra visita!

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?