Passeig a cavall per la Fageda

passeig a cavall per la Fageda

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Passeig a cavall per la Fageda

A Activitats Garrotxa oferim un munt d’activitats per a poder descobrir la zona volcànica de la Garrotxa. El passeig a cavall per la Fageda és una de les més destacables, ja que et dóna l’oportunitat de visitar un dels llocs més importants de la Garrotxa acompanyat d’una ruta amb cavall.

Què és la Fageda d’en Jordà

Abans de parlar sobre la ruta a cavall, hem de parlar sobre la Fageda d’en Jordà. Es tracta d’un bosc de faigs excepcional. La seva característica principal són els seus arbres enormes, que donen la sensació de infinitat. Està ubicat a una refredada de lava, que procedeix del volcà Croscat. Aquest bosc està situat en un terreny pla a 550 metres. Es un fet molt improbable, ja que es una altitud molt baixa i poc freqüent per les fagedes d’Espanya. A més a més, el bosc està entre els 21 dels volcans de la Garrotxa.

Ruta a cavall per la Fageda

Un passeig a cavall és una opció molt interessant si vols descobrir la Fageda d’en Jordà. Es basa en una ruta d’aproximadament dues hores que comença al parking del Lava Parc. Aquesta ruta ens dóna l’oportunitat d’endinsar-nos de ple a aquest bosc de faigs. 

Com hem vist, és ideal per a conèixer la Fageda d’en Jordà a fons i entrar de ple en el que és la zona volcànica de la Garrotxa.

ruta por la fageda en caballo

 

La Fageda d’en Jordà amb nens

Si estàs descobrint la Garrotxa en família, la ruta a cavall pot ser una opció una mica arriscada. A Activitats Garrotxa ens hem plantejat aquesta opció, per això donem l’oportunitat d’una excursió per la Fageda amb carruatges. És un transport unic tirat per cavalls perxerons. La ruta comença a l’aparcament Can Serra i recorre tot el bosc per a que puguis descobrir totes les curiositats sobre la Fageda.

Per a poder veure la bellesa d’aquest bosc de faigs de més a prop es fa una parada d’aproximadament 15 minuts. En aquesta parada pots aprofitar per a fer fotografies i passejar per el voltant.

On dormir a la Garrotxa

Per a complimentar la teva visita a la Garrotxa, l’allotjament es un dels punts més importants. Recomanem el càmping Lava. Un càmping amb bungalows de fusta totalment equipats, ubicat al municipi de Santa Pau, on podràs gaudir de la natura del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?