Escapada a la Garrotxa

escapada per la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Escapada a la Garrotxa

Si vols gaudir d’una escapada única a la natura, la Garrotxa és un destí ideal per a fer-ho. 

Compta amb una gran quantitat d’activitats per a fer i moltes curiositats per descobrir, per això des de Activitats Garrotxa hem decidit explicar-vos com una escapada a la Garrotxa.

On dormir a la Garrotxa

La instància és un dels punts més claus per a fer una bona escapada. El càmping Lava es una gran opció. Es tracta d’un càmpìng ecològic, amb bungalows de fusta totalment equipats. A més a més ofereixen activitats lúdiques com la seva granja.

Carrilet per els volcans de la Garrotxa

La primera activitat que recomanem fer és visitar els volcans de la Garrotxa. No és un secret que la Garrotxa es un dels majors exponents de zones volcàniques d’Espanya. Per això hem ideat una ruta amb un transport únic. Es tracta d’un passeig d’una hora amb el carrilet, l’antic trenet que anava de Olot a Girona. Durant aquest trajecte podràs descobrir un dels volcans més importants de la Garrotxa, el volcà Croscat. Per a que puguis veure de més a prop aquest volcà, es fa una parada on allà  mateix el guia fa una explicació més concreta sobre el Croscat i la seva història, fauna i flora. A més a més durant el viatge hi ha informació per megafonia per a que no et perdis res sobre els altres volcans.

Ruta per la Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà és un lloc indispensable per a descobrir si visites la Garrotxa. Es tracta d’un bosc de faigs ubicat a una refredada de lava, que procedeix del volcà Croscat

Per a visitar aquest bosc únic, oferim una experiència inolvidable. Es tracta d’una ruta amb carruatges tirats per cavalls perxerons. Aquesta excursió d’aproximadament 1 hora comença a l’aparcament Can Serra i recorre tot el bosc per a que puguis descobrir tot sobre la Fageda d’en Jordà. Per a que no et perdis cap detall, es fa una parada de 15 minuts on podràs fotografiar i explorar la fauna i flora d’aquest bosc tan especial.

reserva carruatges la fageda d'en jorda

Descobrir la Garrotxa a cavall

Una gran opció per a gaudir de la natura de la Garrotxa, són els passeigs a cavall. Oferim dues rutes per a que puguis descobrir-ho tot sobre la Garrotxa.

  • Ruta a cavall per el volcà Croscat

Es tracta d’una ruta de 45 minuts per la zona volcànica de la Garrotxa, on també es fa una visita al volcà Croscat. Hi ha un guia  durant tot el recorregut per a poder descobrir totes les curiositats d’aquesta excursió. És Ideal per a principiants i gent que vulgui gaudir d’un contacte directe amb el cavall i el paisatge.

  • Passeig a cavall per la Fageda d’en Jordà

Una ruta de dues hores que recorre tot el bosc per a endinsar-te de ple a la màgia de la Fagedad’en Jordà. Aquesta excursió amb cavall per el bosc de faigs, es una opció molt interessant per a descobrir totes les zones de la Fageda.

Parc Lava Kids

Si estàs descobrint la Garrotxa amb nens, una opció per a ells es el Parc Lava Kids. Es tracta d’un espai d’activitats dins del medi natural de Lava Parc. Lava Parc Kids és un centre enfocat a l’oci, on podran gaudir de diverses activitats a la natura de la Garrotxa

Es ideal per a gaudir de la natura de la zona volcànica de manera divertida.

que fer a la garrotxa amb nens

Com hem pogut veure, hi ha un munt d’activitats per a fer si decideixes fer una escapada a la Garrotxa. Desde Activitats Garrotxa, t’animem a que descobreixes totes les activitats que pots fer descobrint la Garrotxa.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?