Activitats en família a la Garrotxa

activitats en família a la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats en família a la Garrotxa

Si la teva idea és fer un viatge amb tota la família, la Garrotxa es un destí ideal per a gaudir de totes les activitats de la natura volcànica. Per això desde Activitats Garrotxa, hem decidit fer un article explicant algunes activitats en família a la Garrotxa.

Ruta amb ponis per el volcà Croscat

Una de les activitats que més gaudeixen els nens és una ruta amb ponis per el volcà Croscat. Consisteix en una ruta cap al volcà d’aproximadament 30 minuts. Els petits de la família van muntats a sobre dels ponis i un adult els acompanya per supervisar que tot vagi bé. A més a més, al terminar l’activitat, els monitors entreguen un diploma a cada petit genet. El motiu de perquè els hi agrada tant aquesta activitat es que poden sentir a prop a aquests animals tan característics.

Ruta a cavall per el volcà Croscat

Per a complimentar l’activitat anterior de la ruta amb ponis, està l’opció de una ruta a cavall per el volcà Croscat. Es tracta d’una ruta d’ aproximadament 45 minuts amb cavalls appaloosa o picallats. Podràs escollir diferents rutes o sortides, per a personalitzar al màxim la teva experiència. Cal destacar que per fer la ruta a cavall cal tenir més de 12 anys, però això no es problema, ja que com hem dit abans, per als més petits tenim la ruta amb ponis.

Activitats en família a la Garrotxa

La granja

I si d’animals parlem, no ens podem oblidar de la granja. Al nostre recinte hi tenim una gran varietat d’animals per a que els nens puguin observar, tocar i fins i tot jugar. Cal destacar que a la nostra granja, cada animal té el seu espai adequat a les seves necessitats. La nostra granja es divideix en 4 sectors:

  • Sector dels ocells

Com el seu nom indica, en aquest sector de la granja podem trobar ocells com per exemple coloms blancs o periquitos

  • Sorral gran

En aquest sector de la granja podem trobar animals que encara no han terminat de crèixer, o que la seva espècie ja és petita. Un exemple serien les cobayes o els conills petits.

  • Granjetes petites

Dins de la propia granja, podem observar granges més petites on conviuen animals com per exemple, ànecs, conills, gallines o cabretes.

  • Estables

La part del nostre estable ho podem dividir en dos sectors. L’estable petit on es troben els ponis i l’estable gran on s’ubiquen els cavalls.

 

Parc Lava

Si la teva idea és que els més petits de la familia gaudeixin al màxim, el Parc Lava Kids és l’opció més acertada.

El Parc Lava Kids, està destinat per a famílies i grups. És un espai d’activitats dins del medi natural de Lava Parc. Aquest espai consisteix en un centre envoltat de natura, ple d’activitats d’oci on disposaran de:

  • Circuit per a kick scooters

Dins del propi parc, s’ajusta el terreny i es munta un circuit per a les kick scooters.

  • Camí dels sentits

Consisteix en un camí dins l’entorn de la muntanya, envoltat de natura on podràs trepitjar i tocar diferents elements naturals.

  • Pista americana

Un espai que consta de diferents obstacles que cal superar per arribar a tocar la campana final.

  • Llits elàstics

Espai destinat a saltar que conté dos llits elàstics de salt individual amb la seva xarxa de protecció.

  • Circuit de geocatxing

Conjunt de fites amagades per l’espai que cal localitzar mitjançant un mapa i un seguit de pistes.

Càmping a la Garrotxa

Com hem pogut observar, hi ha un munt d’activitats en família a la Garrotxa, i en un dia no hi ha temps de gaudir de totes, per tant, necessites allotjar-te a algun lloc. Et recomanem dormir al càmping Lava. És un càmping amb bungalows a la Garrotxa. Està situat al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Desde Activitats Garrotxa, et convidem a descobrir totes les activitats que es poden fer a la Garrotxa amb la família!.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?