Llum, foc, volcans…Lluèrnia arriba a Olot per endinsar-te en un món únic

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Llum, foc, volcans…Lluèrnia arriba a Olot per endinsar-te en un món únic

Us preguntareu que és Lluèrnia, oi? Es tracta de l’anomenada “festa del foc i de la llum” que es farà el dia 9 de novembre a Olot des de la sortida fins a la posta del sol. Es realitza amb la voluntat de consolidar la imatge d’Olot relacionada amb el seu entorn, amb el foc, els volcans, la llum i la festa, Lluèrnia arriba a Olot per endinsar-te en un món únic.

Durant setmanes diversos grups, escoles i agrupacions d’aquesta ciutat de la Garrotxa, preparen diverses decoracions i obres d’art fetes a partir de la idea de la llum per a cobrir els edificis i omplir els carrers d’Olot de llum i de color.

Cada grup realitza una decoració d’una zona de la ciutat diferent, les quals, acabaran creant un itinerari marcat en un mapa que farà que el que es passegi pel festival, vegi i senti Olot en la seva màxima esplendor. Els carrers s’omplen d’art, de llum de colors, de festa, de foc i de l’essència de les terres de la Garrotxa.

Durant els darrers anys ha estat una tendència turística de la zona que, a més, es manté en un constant creixement. És una fantàstica opció per a realitzar amb els nens i amb tota la família. Gaudireu d’experiències i records de la seva bellesa tota la vida. Perquè ho pugueu visualitzar una mica millor, us mostrem aquests exemples de decoracions i exposicions que es realitzen en aquest festival.

Els camins de la llum de Besalú

En aquest cas, els alumnes de 3r d’ESO de l’IE de Besalú crearan un laberint on cadascú realitza el camí on li agraden més els colors, i arriba a una destinació diferent des d’on continuar l’itinerari.

Camins rectes, corbes, escales i entrebancs és el que et trobaràs en aquests camins que els ompliran de misteri i diversió.

L’Institut de Besalú ha estat treballant conjuntament durant anys amb l’empresa d’Olot, Metacrilat, que ha fet d’aquest projecte una activitat interactiva i cultural. Val a dir que la persona que aconsegueixi sortir del laberint, s’emportarà un premi que sí que farà que vegi la llum!

Aquest projecte es realitzarà a l’aparcament a la plaça de Campdenmàs.

Plaça de Campdenmàs d’ Olot estará 30 al club

Lluèrnia celebra el seu 30è aniversari, i és per aquest motiu que la penya Aoapix junt amb les instal·lacions de 30 al cub, ens té una gran sorpresa guardada. Es realitzarà a la plaça de Camdenmàs on s’apagaran les llums i apareixerà un pastís gegant tot envoltat de llums de colors. D’aquesta manera, volen recordar i commemorar la màgia que envolta a aquesta festa de la llum i el foc. Es tracta d’una activitat interactiva amb tota la ciutat i oberta a tots els públics.

Lloc de realització: Plaça de Campdenmàs.

Entrada a l’inframón en Lluèrnia

Des de diferents associacions i empreses d’arquitectura es presenta una proposta on s’exposarà un antagonisme de conceptes entre la terra i l’entrada a l’inframón.

Aquesta part de l’espectacle vol simular una porta cap al món de les tenebres on el conjunt de llums i de colors faran sentir tot un ventall de noves sensacions. A més, el conjunt d’estructures geomètriques punxants que envolten tota l’exposició, endinsaran a l’espectador en l’espai que es vol mostrar. A l’hora d’endinsar-se en aquesta porta es realitzarà una presentació sobre l’infern diferent que trencarà les
idees preconcebudes. Es tracta d’una experiència única.

Els voltants d’Olot una experiencia única

Un passeig pel bosc es convertirà en una experiència única junt amb la natura on sobretot els més petits es quedaran bocabadats. Lluèrnia us proposa un espai a l’aire lliure on les petjades es difondran sota les fulles i la llum del camp. Ens aportarà valors i coneixement sobre la natura i el respecte cap a ella. És una activitat plena de valors i diversió.

Aquest es realitzarà pels voltants d’Olot.

Les activitats i exposicions no s’acaben aquí, aquestes només formen part d’una petita pinzellada que us donarà la idea. Hi ha tot un món que haureu de descobrir i veure-ho amb els vostres propis ulls.
La bellesa d’aquest festival no té preu, però té un valor incalculable.

Us proposem venir amb la família a Camping Lava, i gaudir de tot el conjunt d’activitats que us proposa Activitats Garrotxa i no perdre-us aquesta gran experiència.

Doneu-li una ullada aquestes fotografies del festival Lluèrma de l’any passat, et deixaran amb la boca oberta! el 9 de novembre Lluèrnia arriba a Olot per endinsar-te en un món únic.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?