Llocs imprescindibles de la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Llocs imprescindibles de la Garrotxa

La zona de la Garrotxa és una zona amb llocs increïbles que has conèixer, però des d’Activitats Garrotxa volem proposar els imprescindibles que has de visitar. Gaudeix d’uns dies diferents coneixent la nostra terra.

– Parc natural de la zona volcànica: té una extensió de 120 quilòmetres quadrats i hi podem descobrir els cons volcànics que hi ha en la zona. Visita els principals com el volcà Santa Margarita, que compta amb una ermita romànica en el seu cràter. El volcà Croscat, és el principal i el que més vistes registra. En la seva colada de lava es situa un altre dels atractius turístics més visitats: La Fageda d’en Jordà.

– La Fageda d’en Jordà: un dels boscos de faigs més increïbles de tot el país. Gràcies a de les condicions del bosc, que no són habituals a la zona, trobaràs fagedes de fins a de 550 metres. Aconsegueix el seu major atractiu a l’estació de tardor, a causa del canvi de fulles dels arbres.

– Castellfollit de la Roca: Sens dubte és un dels pobles que no pots passar de llarg. S’allotja sobre una colada basàltica i és una de les fotos més típiques de tota la zona.

– Santa Pau: Trasllada’t a una època medieval amb la visita del preciós poble de Santa Pau. Un poble emmurallat que es va construir a partir del seu famós castell. Descobreix les seves places i els seus porticons.

– Besalú: un dels pobles més famosos gràcies al seu pont. Construït al segle XII és el major atractiu turístic del lloc. A més és un poble medieval on podràs gaudir dels seus carrers, la seva arquitectura, el seu centre històric i el seu miqvé, els banys que els jueus es van habilitar i que són els únics de l’època medieval que s’han descobert.

– Olot: la capital de la Garrotxa, i el poble més gran de la zona. Gaudeix de les seves cases modernistes, el convent del Carme del segle XVI o el seu museu etnogràfic.

 

Si aquest nadal vols fer alguna sortida diferent vine a descobrir la Garrotxa i la quantitat d’activitats que pots realitzar.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?