Els grans beneficis dels nens amb els animals

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Els grans beneficis dels nens amb els animals

Lava Parc està situat dins d’un entorn increïble, i gràcies a aquest podem realitzar moltes activitats per a totes les edats. Des dels més grans fins als més petits poden gaudir de tot el que ofereix aquest entorn.

En activitats Garrotxa ens encanten els nens per això organitzem molts plans per ells. Entre totes les activitats, trobem les que tenen lloc en la granja. El contacte amb els animals en els nens té molts beneficis tant socials com a didàctics, els coneixes?

 

Beneficis del contacte amb animals:

– Descobriment de l’àmbit rural i natural pels nens gràcies al contacte dels animals. Poden tocar i observar els comportaments d’animals. Aprenen amb aquesta experiència d’una forma activa.

– La proximitat incorpora als nens certs valors com la cura o el respecte als animals. A la nostra granja podran compartir el seu temps amb cabres, conills, gallines, colomes o ponis.

– Aquesta activitat és molt recomanable per a nens entre dos i sis anys. Ja que en aquesta etapa els nens tendeixen a experimentar i descobrir. S’ha d’aprofitar aquesta edat per fer aquest tipus d’activitats.

– Els ajuda a desenvolupar la confiança.

– Els estimula la concentració i l’atenció.

– A més a més, a Activitats Garrotxa també tenim activitats exclusives amb ponis en les quals ajuden a cuidar a l’animal (els desperten, els donen de menjar i beure, etc). Totes aquestes accions exerceixen als nens una millora en la responsabilitat i a més quan l’han d’exercir sobre un altre ésser viu.

– Millora l’empatia amb els altres.

– Està comprovat que aquells nens que estan en contacte molt més directe i diari amb animals són més amigables, tenen una millor comunicació i són menys agressius.

Activitats Garrotxa és una bona oportunitat perquè els nens coneguin a tots els nostres animals. Gaudeix de la proximitat i la gran diversitat d’espècies que tenim en el nostre entorn. Passeu-vos-ho bé amb tota la família.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?