Els ponis de Lava Parc

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Els ponis de Lava Parc

Ja sabeu que a activitats Garrotxa ens encanten els animals, i especialment els cavalls i ponis amb els que realitzem les activitat. Per això, pots passar-ho molt bé amb els passejos amb cavalls, amb activitats amb ponis per als més nens i bonics passejos amb carro per la increïble zona de la Fageda.

Però saps quin és la raça dels nostres ponis? Avui volem acostar-te una mica més a conèixer la raça d’aquests preciosos animals: La raça appaloosa.

Una característica principal que es podria destacar és el seu templança, aquests animals compten amb una naturalesa molt dòcil i sensible. Són molt tranquils la qual cosa els converteixen en una raça molt adequada perquè els nens puguin gaudir d’ells sense cap tipus de perill. Una de les races més recomanades per realitzar passejos.

A més de dòcils, són molt intel·ligents tenint una gran capacitat d’aprenentatge.

 

Tipus de ponis és el seu pelatge

Encara que el que més destaca a aquest tipus de ponis és el seu pelatge. I podem trobar diferents variants. Sobretot si també parlem de cavalls:

-Lleopard: taques de color fosc per tot el cos.

-Blanket o també conegut com a coberta: el pelatge de base sol ser de color marró i tenen una taca blanca en la part posterior i superior de l’animal.

-Marbre: tenen taques d’algun color diferent al color predominant i que poden donar-se de dues formes: Una, que estiguin per tot el cos, o dos, que no hi hagin taques en alguna part concreta del cos..

– Gebre o frost: es diu d’aquesta manera quan l’animal té un color fosc però les taques són petites i blanques.

-Snowflakes: concentració de taques blanques en la part posterior superior.

En el passat, aquest tipus de raça, sobretot amb els cavalls eren molt usat per a treballs amb ramats. Encara que en l’actualitat, s’utilitzen més per a ensinistrament i algunes modalitats de salt.

 

Perquè no t’acostes a Lava Parc i endevines a quin tipus de pelatge pertanyen els nostres ponis? Vine a veure’ls amb els més menuts s’ho passaran genial amb tots ells.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?