Els beneficis de practicar ciclisme

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Els beneficis de practicar ciclisme

A activitats Garrotxa organitzem moltes activitats perquè tothom gaudir de la naturalesa, de l’ambient i l’entorn que ens envolta. Un dels esports que es pot realitzar, a causa de la gran quantitat de rutes que es poden fer, és el ciclisme. Aquesta activitat té una gran quantitat de beneficis tant per al medi ambient com per al cos. Els coneixes? Nosaltres te’ls expliquem:

– Millora el risc sanguini en activar-ho a causa de l’esforç físic i redueix el colesterol.

– Incrementa la força del cor, arribant a reduir el risc d’un atac en gairebé 50 %. A més, millora la capacitat pulmonar.

– Elimina el greix, la qual cosa és recomanable per perdre pes. Això es deu al fet que augmenta el ritme metabòlic, desenvolupa els músculs i crema el greix.

– També enforteix els ossos i els músculs. Quan pedalem en bici, s’activen gairebé tots els músculs del cos, des dels bessons passant per la part abdominal fins a les espatlles.

– Ho poden realitzar persones de totes les edats i practicar-ho ajuda a aquelles amb problemes d’esquena i d’articulacions.

– Baixa els nivells d’estrès, millora l’humor i l’autoestima. És molt recomanable per millorar l’ansietat i la depressió.

– Equilibra el cansament mental i ajuda a combatre l’insomni.

– Potencia el sistema immunològic.

– Millora la coordinació ja que el ciclisme és una pràctica que afavoreix l’equilibri corporal.

 

Per tot això, si estàs pensat a posar-te en forma, el ciclisme és una gran opció. A més a més, pots fer rutes per anar sol o amb amics. A Activitats Garrotxa comptem amb moltes opcions perquè puguis gaudir de la ruta que més s’adapti al que busquis segons el teu nivell i el dels teus companys. Gaudir entre volcans és molt fàcil a Lava Parc.

No t’ho pensis més i vine a gaudir d’aquest esport en un paratge únic

T’esperem.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?