Els beneficis del trekking 

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Els beneficis del trekking 

Gràcies a l’entorn que envolta al Lava Parc podem realitzar un munt d’activitats. Per això a Activitats Garrotxa tenim molts plans que oferir-te, des de passejades a cavall passant per activitats en segway o en 4×4.
Moltes opcions perquè puguis gaudir de tot l’entorn com et mereixes. Una de les millors formes de fer-ho és practicant treakking, i és que Activitats Garrotxa també t’ofereix aquest tipus de rutes. Som coneixedors dels beneficis que aquesta activitat té, els coneixes? 


El trekking com qualsevol esport té avantatges físics, a més depenent de la resistència de cadascun i l’estat físic, es poden anar posant certs objectius, com rutes més complicades o més llargues. Però comencem pel principi, coneixes els avantatges físics que aporta aquest esport?


– Prevenció de malalties cardíaques: el senderisme és un esport aeròbic i per tant aconseguim activar la circulació i enfortir el nostre cor. Per exemple, si tens problemes d’hipertensió, fer aquest esport a la muntanya és ideal per reduir-la.


– Alleujament de dolors d’esquena: caminar és una de les millors accions que pots realitzar si tens mal d’esquena ja que ajuda a millorar les tensions musculars. 


– Enforteix els músculs:
com que es camina per diferents pendents i s’han d’exercir diferents forces, això ajuda a enfortir els músculs de l’abdomen, les cames i l’esquena.


– Prevenció de malalties pulmonars:
el trekking que es realitza en plena natura, allunyat de tot tipus de contaminació i de l’aire viciat, ajuda al fet que els pulmons puguin netejar-se respirant aire de qualitat. El nostre entorn és perfecte per allunyar-te de la pol·lució de la ciutat.


– Augmenta l’autoestima: l’esport a l’aire lliure suposa un alliberament de les endorfines. Per tant les persones que practiquen trekking seran més positius i segurs de si mateixos. 

 

Des d’Activitats Garrotxa et convidem que practiquis aquest esport, podent fer-ho tant nens com a adults, sempre tenint en compte els diferents nivells de les rutes. Practica esport, el teu cos t’ho agrairà.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?