Càmping a la Garrotxa amb bungalows

bungalows en la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Càmping a la Garrotxa amb bungalows

Quan decidim fer un viatge, un factor clau per gaudir d’unes bones vacances és l’allotjament. Si el teu destí es la Garrotxa, l’ideal és dormir en un càmping, per així gaudir de la natura. Si parlem de càmping a la Garrotxa amb bungalows, el més destacable és el càmping Lava.

Què és càmping Lava?

El càmping ecològic Lava, és un càmping situat al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Amb la seva idea que volen que us sentiu com a casa, destaca per el seu entorn càlid, volcànic i familiar. També cal recalcar que compta amb un munt d’activitats a la natura volcànica per a gaudir al màxim de la Garrotxa.

La natura de la Garrotxa

El càmping amb bungalows Lava, està ubicat a un lloc privilegiat, ja que es troba en la zona volcànica de la Garrotxa. Això fa que es puguin gaudir d’activitats als volcans com per exemple una ruta amb carrilet per el volcà Croscat. A més a més, també hem de tenir en compte que a prop del càmping està ubicat un bosc de faigs excepcionals, la Fageda d’en Jordà, així que si estàs buscant un càmping a la Fageda, el Lava es el indicat. 

 

També cal destacar els pobles propers al càmping com per exemple Santa Pau o Besalú. Des de l’època medieval fins a la contemporània els pobles de la Garrotxa tenen una història que cal conèixer, un passat que ha deixat uns testimonis de primer ordre.

santa pau, que ver

Tipus de bungalows

És molt important que el càmping on vas a pasar les teves vacances et doni l’oportunitat d’escollir el tipus de bungalow que més s’adapti a tu. Per això al càmping Lava hi han diferents tipus de bungalow per poder dormir:

  • Bungalow 4 places a la Garrotxa

Bungalow ideal per a parelles o una petita família. Un bungalow de fusta, totalment equipat de 30 metres quadrats. Està distribuït amb dues habitacions dobles equipades amb roba de llit.

I si vols gaudir de la natura, en el exterior del bungalow hi ha una terrassa equipada amb mobiliari.

  • Bungalow 6 places a la Garrotxa

Bungalow ideal per a famílies grans, o inclús per a dos families petites. Bungalow equipat amb tot lo necessari. Distribuït amb dues habitacions: una doble i una quàdruple equipades amb roba de llit. A més a més també compta amb una terrassa exterior.

  • Bungalow 10 places a la Garrotxa

Un gran bungalow perfecte per a grups o per a un parell de famílies. Bungalows de fusta totalment equipats de De 36 metres quadrats habitables. Està distribuït amb una habitació de 5 lliteres equipades amb roba de llit. També cal destacar la terrassa exterior equipada amb taules i cadires per a gaudir del bon temps.

  • Lodges a la Garrotxa

Hem de destacar els nous allotjaments moderns del càmping Lava ubicat a la Garrotxa. 

Aquests nous allotjaments s’anomenen Lodges. Són uns bungalows totalment equipats per a una experiència ideal. Estàn fets de fusta tractada al foc per a mantenir un equilibri entre la natura i la construcció. Està distribuït amb dues habitacions dobles amb la roba de llit equipada.Compta amb un gran finestral al menjador per a gaudir de les vistes del entorn. També cal destacar la terrassa exterior assolellada amb un entorn incomparable.

bungalows en la garrotxa

Com hem pogut observar amb aquest article, el càmping Lava ubicat a la Garrotxa, es un destí ideal si estàs pensant en gaudir d’una escapada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, ja que compta amb una ubicació privilegiada, unes instal·lacions ideals, i a més a més pots complimentar tot lo anterior amb activitats a la natura.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?