Activitats per la Garrotxa

activitats per la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats per la Garrotxa

La Garrotxa es un destí vacacional molt complert on anar amb tota la família, la teva parella, o inclús tu sòl. Hi ha una gran quantitat d’activitats que pots fer al aire lliure, per això desde Activitats Garrotxa, hem decidit fer un article explicant tot el que pots fer de Activitats per la Garrotxa. 

Visitar els volcans

La primera activitat que recomanem fer és visitar els volcans de la Garrotxa. No és un secret que la Garrotxa es un dels majors exponents de zones volcàniques d’Espanya. Si decideixes visitar els volcans de la Garrotxa, hem de dir que hi ha per escollir, ja que existeixen 40 cons volcànics. Els dos volcans més famosos de la Garrotxa són:

Volcà Santa Margarida

El volcà Santa Margarida està ubicat al peu de la carretera entre Olot i Santa Pau. Es un zona digna de visitar, ja que el volcà esta cobert de arbres al seu voltant. El que més destaca d’aquest volcà és la seva ermita, ubicada dins del cràter.

Volcà Croscat

El volcà Croscat és el més visitat actualment a la zona volcànica de la Garrotxa. Té una esquerda que permet observar el seu interior, com si fos una maqueta. A més a més desde Activitats Garrotxa tenim disponible una ruta amb carrilet on podràs gaudir d’una experiència única per poder conèixer una mica més aquest volcà. Si fas aquesta visita amb nens, també tenim disponible uns ponis per fer feliços als més petits de la família. 

Visitar la Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà es una visita indispensable si viatges a la Garrotxa. És un bosc ubicat als peus del volcà Croscat. La gent que ha visitat la Fageda d’en Jordà ho cataloga com un lloc màgic, ja que els seus llargs i frondosos arbres t’envolten donant una perspectiva d’infinit. Podràs fer aquesta visita amb diferents itineraris, o amb els nostres carruatges únics. Consisteix en uns carruatges tirats per cavalls perxerons, que fan una ruta guiada per tot el bosc.

La granja

A la majoria dels pobles de la Garrotxa, hi ha una granja turística on podràs jugar i aprendre amb els animals de la zona. En el nostre recinte tenim una granja amb una gran varietat d’animals que pots observar, tocar i fins i tot, jugar. Cal destacar que cadascú té el seu lloc adequat a les seves necessitats.

visitar granja en santa pau

Parc Lava Kids

Si estàs fent el viatge amb tota la família, el lava parc Kids, ubicat en Lava Parc, es una experiència que els encantaran als petits de casa. Consisteix en un espai d’activitat envoltat de natura, ple d’activitats d’oci on podràs fer:

  • Circuit per a kick scooters

Dins del propi parc, s’ajusta el terreny i es munta un circuit per a les kick scooters.

  • Camí dels sentits

Consisteix en un camí dins l’entorn de la muntanya, envoltat de natura on podràs trepitjar i tocar diferents elements naturals.

  • Pista americana

Un espai que consta de diferents obstacles que cal superar per arribar a tocar la campana final.

  • Llits elàstics

Espai destinat a saltar que conté dos llits elàstics de salt individual amb la seva xarxa de protecció.

  • Circuit de geocatxing

Conjunt de fites amagades per l’espai que cal localitzar mitjançant un mapa i un seguit de pistes.

 

Si vols fer totes aquestes activitats, hauràs d’allotjar-te en algún lloc, ja que en un dia no dona temps. Et recomanem allotjar-te en Càmping Lava, un càmping ecològic ubicat en la zona volcànica de la Garrotxa.

Com hem explicat, hi ha una gran quantitat d’activitats per la Garrotxa que pots fer, per això, desde Activitats Garrotxa, t’esperem amb els braços oberts per gaudir de totes aquestes activitats a la natura!

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?