Parc Lava Kids
Activitats amb nens
Parc Lava Kids
Activitats en família a Catalunya
Anterior
Siguiente
Activitats amb nens

Parc Lava Kids

Activitats en família a la Garrotxa

Activitats amb nens destinades a famílies, escoles i grups, on hi trobaran un espai d’activitats dins el medi natural del Lava Parc. Parc Lava Kids és un centre envoltat de natura, ple d’activitats d’oci on disposaran de:

Circuit per a kick scooters

Dins la greda del parc i ajustat a les feixes que presenta el propi terreny, es munta un circuit per a les kick scooters.

Camí dels sentits

Camí dins l’entorn de la muntanya on podran caminar envoltats de natura, trepitjant i tocant diferents elements naturals mentre segueixen un circuit marcat amb les corresponents fites informatives.

Pista americana

Espai adjunt al vessant de la muntanya que consta de diferents obstacles que cal superar per arribar a tocar la campaneta final. Aquesta activitat aprofita l’entorn del base i proposa un punt de competició.

Llits elàstics
Espai destinat a saltar que conté dos llits elàstics de salt individual amb la seva xarxa de protecció.
Circuit de geocatxing

Conjunt de fites amagades per l’espai que cal localitzar mitjançant un mapa i un seguit de pistes. Slackline. Espai pera la practica de l’esport d’equilibri sobre una cinta.

Explora la Diversió en Família a Parc Lava Kids a la Garrotxa

A la Garrotxa trobareu un petit paradís per a les famílies anomenat Parc Lava Kids. Aquest espai, immers en la natura, ofereix una gran varietat d’activitats d’oci dissenyades especialment per a nens, escoles i famílies. Des d’un emocionant circuit per a kick scooters fins a divertits llits elàstics, Parc Lava Kids és el lloc perfecte per passar caps de setmana plens de diversió en família.

Activitats Amb Nens a la Garrotxa: Una Experiència Inoblidable

Amb l’augment de les opcions d’oci per a nens, Parc Lava Kids destaca com un espai que combina l’aventura amb la natura. El circuit per a kick scooters ofereix als més petits l’oportunitat de gaudir de la velocitat i l’emoció en un entorn segur i controlat. Aquesta activitat promou la coordinació i la diversió sense límits.

Una Aventura Ben Divertida: Llits elàstics enmig de la Natura

Saltar en llits elàstics són sempre sinònim de rialles i somriures. A Parc Lava Kids, els  llits elàstics es converteixen en una zona d’esbarjo on els nens poden saltar, rebotar i sentir la llibertat que només la natura pot oferir. És una manera ideal de mantenir-los actius i feliços.

Desafia’t a Tu Mateix: Pista Americana per als Més Valents

La pista americana, plena d’obstacles i reptes emocionants, posa a prova les habilitats i la resistència dels aventurers més valents. És una oportunitat perquè els nens es desafiïn a ells mateixos mentre gaudeixen de l’aire fresc i el paisatge únic de la Garrotxa.

Descobreix el Món amb Geocatxing: Una Aventura de Descobriment

Per als joves exploradors, el circuit de geocatxing al Parc Lava Kids ofereix una oportunitat única de descobrir la riquesa natural de la Garrotxa més volcànica. Amb pistes i trucs per seguir, aquesta activitat inculca una apreciació pel medi ambient i fomenta la curiositat dels més petits.

La Garrotxa Amb Nens: Cap de Setmana Ple d’Emocions

Planificar un cap de setmana en família a la Garrotxa mai ha estat tan fàcil i divertit. Amb Parc Lava Kids, tens la garantia de tenir activitats diverses per a tots els membres de la família. Des de les emocions dels circuits fins a les rialles als llits elàstics, cada moment es converteix en una oportunitat per crear records que duraran tota la vida.

En resum, Parc Lava Kids ofereix un oasi d’activitats d’oci enmig de la natura per a tota la família. Ja sigui explorant el circuit per a kick scooters, saltant alegrement als llits elàstics, superant reptes a la pista americana o descobrint el món amb geocatxing, aquest espai és un lloc ideal per passar caps de setmana plens d’alegria i connexió amb la natura. La Garrotxa amb nens mai ha estat tan emocionant i educativa com amb Parc Lava Kids.

Informació ràpida

Tarifes

Accés al parc ( 2 hores)

  • Nen

    De 2 a 12 anys

    15€
  • Adult

    +13 anys

    12€

Reserva la teva data

Dilluns tancat. No es poden realitzar reserves online el mateix dia, cal dirigir-se al punt de sortida i comprar-los directament.

ACTIVITATS GARROTXA

Altres Activitats

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?