Activitats per els dies plujosos a una caravana

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats per els dies plujosos a una caravana

Viatjar a la tardor en caravana és un dels plaers de molts dels caravanistas. Agafar la caravana i gaudir d’uns dies lluny de la rutina i d’un bonic paisatge en algun parc natural és un dels plans favorits de qualsevol rutaire. Però al contrari que succeeix a l’estiu, l’octubre és un mes més propens a les pluges, per això, estigues preparat i que res t’espatlli els teus plans.

Des d’Activitats Garrotxa volem donar-te unes quantes idees per els dies plujosos dins de la teva caravana:

 

– Llegir: si ets un aficionat a la lectura, segur que això està entre els teus plans. Però sinó, emporta’t aquell llibre que fa temps en va arribar al cor o et va fer viure una gran aventura. Pots optar per un altre tipus de lectura, revistes o comics, no oblidis posar-los en la maleta.

– Aficions: ets dels que els hi encanta fer manualitats? Estas de sort, perquè un dia plujós és el teu millor aliat. Ganxet, punt de creu, dibuixar, brodar, cosir, fins i tot si ets un petit Cervantes, és el teu millor moment de deixar anar la teva imaginació. Els dies plujosos són d’allò més inspiradors.

– Jocs: un clàssic, si es posa a ploure el més típic és posar-se a jugar a alguna cosa. Així que, per si de cas porta un dels teus jocs favorits, un puzle, cartes, jocs de taula o alguns més tradicionals com el parchís, l’oca, escacs o el mikado.

– Escoltar música: sempre és una bona opció i més si l’acompanyes amb una altra activitat, com els jocs o les manualitats.

– Sèries i pel·lícules: un gran moment per posar-se al dia amb aquesta sèrie que hem hagut de deixar abandonada per falta de temps.

– Mascotes: Si viatges amb mascotes, sobretot amb gossos, no t’oblidis d’ells i porta amb tu alguna joguina o joc preparat perquè tampoc s’avorreixi.

 

Si amb totes les nostres idees encara en necessites més, depèn dels dies que decideixis viatjar pot ser que el càmping tingui alguna activitat preparada per si tenen previst pluja. No t’oblidis preguntar-ho a la teva arribada.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?