Jocs tradicionals

jocs tradicionals en familia

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Jocs tradicionals

Us proposem 4 jocs tradicionals i originals que mai passen de moda. Juga amb la teva família, amics o parella quan estigueu de viatge, instal·lats a un càmping o bé gaudint de la natura.

Enllaçar paraules

En rotllana o asseguts al voltant d’una taula. El joc comença quan un dels jugadors diu una paraula qualsevol. El següent ha de dir un altre mot que comenci amb la darrera lletra de la paraula anterior. Tot ha de ser bastant ràpid. Qui no sigui capaç de reaccionar en menys de dos segons queda fora del joc.

La pilota voladora

Els jugadors han de passar-se constantment la pilota sense agafar-la amb les mans, evitant que aquesta toqui el terra. A qui se li caigui la pilota, o no sigui capaç de passar-la queda eliminat.

La frase maleïda

Es juga en grup. Un dels jugadors comença dient una paraula per començar una frase. El del costat afegirà una paraula més, però haurà de recordar l’anterior i repetir-la abans d’afegir la seva i així successivament. Es tracta de fer una frase el més llarga possible. Es comptaran el número de paraules i es competirà per grups. Guanya qui tingui frases més llargues.

Pomes d’un fil

Es tracta de menjar sense fer servir les mans unes pomes que pengen d’un fil. Guanya el primer que s’acabi la poma. També hi ha l’opció de jugar per equips en comptes de forma individual.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?