Rutes en trekking: atenció a l’alimentació i la hidratació

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Rutes en trekking: atenció a l’alimentació i la hidratació

Ja us hem parlat dels beneficis que tenen moltes de les activitats que realitzem a Activitats Garrotxa. Una de les activitats que més ens agraden és el trekking. Gràcies a l’entorn del que podem gaudir es poden realitzar caminades a molts pobles o viles precioses, algunes són més difícils que d’altres, tria una del teu nivell i a gaudir. Ja coneixem els beneficis del trekking però saps que per recórrer rutes d’aquestes característiques has de tenir en compte l’alimentació i sobretot la hidratació? T’ho expliquem.

Recórrer una d’aquestes rutes depèn molt de la resistència de cadascun i la preparació física amb la qual compten les persones que faran la ruta. Tingues en compte que, encara que hi ha diferents nivells de dificultat, normalment aquesta activitat és moderada però repetitiva i s’està molt temps en moviment, hi ha rutes que poden durar bastantes hores seguides. Anar menjant a mesura que anem avançant al nostre camí és la millor opció per guanyar l’energia que anem perdent.

Fruita seca, barretes energètiques o fruites deshidratades són aliments nutritius que ens vindran bé per anar picant.

Un menjar complet com arròs o pasta amb carn o peix és important per mantenir el glucogen, recuperar enzims i fibres musculars que hem gastat durant la caminada.

És essencial una bona hidratació, porta aigua suficient per tot el camí. Una bona idea és alguna beguda isotònica per si sofrim una deshidratació a causa de la calor al llarg de la nostra ruta. Per evitar això vés-te hidratant a poc a poc al llarg del teu passeig.

I sobretot…gaudeix-lo.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?