Promoció viatges al carrilet o carruatges

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Promoció viatges al carrilet o carruatges

Els Carnavals són típics arreu del món. N’hi ha de grandiosos a Brasil però també Europa. La província de Girona i la Garrotxa, no en són cap excepció. Molt a prop del Lava Parc en tenim de molt coneguts i bonics, alguns clars exemples poden ser el de la capital de la comarca, Olot, el de Torelló o el de Platja d’Aro. Tots ells molt especials i divertits.

El d’Olot es celebra un cap de setmana diferent que els demés de la província, per tal de poder rebre més assistents.

Al Lava Parc també ens volem afegir en aquesta tradicional celebració instaurada arreu del món. És per això que tots aquells que vinguin disfressats el cap de setmana del 16 – 18 de febrer a gaudir de les activitats de Activitats Garrotxa, per cada dos persones que vinguin ben disfressades (no comptarem com a vàlid un barret o similar), tindran una dels dos tiquets gratuïts, és a dir, pagant un viatge, en rebran un altre de franc!

Aquestes activitats són la ruta amb carruatge pel bosc màgic que és la Fageda d’en Jordà i la ruta amb trenet per la zona volcànica de la Garrotxa.

Les dues activitats són molt interessants i turístiques a la zona. Es pot aprendre i conèixer de manera profunda les característiques singulars de les que tant orgullosos ens sentim els garrotxins i garrotxines. La Fageda d’en Jordà i la zona volcànica, concretament el volcà Croscat, són dos dels principals atractius actuals a la comarca.

A més estem situats prop de la vila medieval de Santa Pau, una altra gran meravella de la zona.

La Garrotxa és molt coneguda també per la seva bona gastronomia, utilitzant productes de qualitat i proximitat com poden ser la carn, els fesols de Santa Pau o la ratafia.

Promoció del 16 al 18 de febrer 9€

2×1 en viatges al carrilet o carruatges (si les persones vénen disfressades)

 

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?