Preparem la Garrotxa per aquesta setmana Santa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Preparem la Garrotxa per aquesta setmana Santa

Preparem la Garrotxa per aquesta setmana Santa

Aquesta setmana la climatologia ens acompanya i ens hem posat en marxa per tenir tot a punt per donar la benvinguda a la setmana Santa.

A la Garrotxa la temporada té inici amb el bon temps, on volem oblidar els dies curts, els núvols i les boirines per donar pas a l’esclat dels colors, l’aire fresc però suau i a les olors dels camps i la terra volcànica.

Tota la maquinària d’Activitats Garrotxa està fa dies en marxa per donar-vos el millor servei sinó mireu en David pentinant els Ponis Garrotxa feina que fem sovint com polir i netejar els llarg cabells d’aquest magnífics animals.

El Toni no deixa d’atendre el nostre benvolgut Carrilet, netejar polir i controlar l’estat de la maquinària, la megafonia, els vagons, per poder complir l’horari previst i poder transmetre el bon saber de la vida dels volcans que ens envolten.

L’Aleix treballa aquests dies per tenir els Carruatges ben lluents, mantenir les rèpliques d’aquest emblemàtic mitjà de transport que ens fa descobrir com mai l’interior de la Fageda d’en Jordà, ens dóna molta feina però bé s’ho val quan en cada viatge al cor del bosc els viatgers queden amb la boca oberta en una descoberta única.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?