Aquest estiu, gaudeix-ho en família

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Aquest estiu, gaudeix-ho en família

S’acosta l’estiu i és una bona ocasió per començar a pensar en les vacances. Perquè no organitzes un viatge amb la teva família? Viatjar amb la família té molts beneficis. Sobretot a aquells que feu descans vacacional a càmpings. Al Lava Parc, comptem amb un gran nombre d’activitats perquè puguis gaudir amb cada persona de la teva família. Podràs muntar a cavall amb la teva mare, anar amb el teu pare a descobrir tots els racons de la Fageda, acompanyar al teu germà petit a conèixer d’a prop als animals de la nostra granja o muntar en el nostre carrilet amb la teva àvia i veure d’aprop els volcans.

Des d’activitats Garrotxa volem que coneguis tots els avantatges de passar temps amb les persones que més estimes.

 

Beneficis de passar temps amb la família durant les vostres vacances

– Estrènyer llaços: al dia a dia, és complicat passar temps amb els gent que més estimes. En una vida plena de presses i estrès, el treball i els amics absorbeixen la majoria del temps. Per això, les vacances és un moment ideal per passar-ho amb la família, sobretot si tens nens petits, us ho agrairan i aprendràs un munt de coses.

– Noves experiències: els viatges aporten un gran nombre de vivències que se’ns queden a la memòria que fa que recordem a les persones amb aqui passem aquests bons moments. Ens donarà temps a divertir-vos i relaxar-nos prop dels nostres

– Desenvolupament emocional i social dels nens: els viatges aporten una desconnexió de la rutina, es coneixen noves cultures en el cas de viatjar fora, i es coneixen a altres persones. Per regla general els nens tendeixen a fer molts nous amics a l’estiu. Durant els dies d’estiu, augmenta la seva curiositat i les seves ganes de fer activitats, sobretot si aquestes les viuen envoltats de la naturalesa i sols tens un ventall ampli de coses per fer. Seran capaços de ser més reflexius, racionals i crítics.

 

Si vols gaudir d’uns dies increïbles, a Activitats Garrotxa no tindràs temps a avorrir-te, a més durant tot l’estiu organitzarem més activitats per a totes les edats, el nostre únic objectiu és que et diverteixis i converteixis les teves vacances en uns dies inoblidables.

 

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?