Activitats Garrotxa promou l’ exposició de carruatges

Activitats Garrotxa promou l' exposició de carruatges

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats Garrotxa promou l’ exposició de carruatges

Activitats Garrotxa  promou l’ exposició de carruatges

Activitats Garrotxa  promou l’ exposició de carruatges al barri de Sant Ferriol d’Olot és un dels més populars de la ciutat, dels que alberguen més tradició. La seva festa major és tot un esdeveniment i per això, des de l’associació de veïns s’impulsen activitats paral•leles que portin vida al barri. Una d’aquestes és una exposició de carruatges antics, on s’hi poden veure autèntiques meravelles del passat, no només d’Olot sinó de tota la Garrotxa. El procés per aconseguir exposar-les ha estat feixuc però exitós.

Activitats Garrotxa  promou l’ exposició de carruatges a Olot

Una de les famílies que més ha contribuït a l’exposició és la dels Masoliver coneguts arreu per les empreses d’ Activitats Garrotxa amb els carruatges per la Fageda d’ en Jordà, El Ponis de la Garrotxa, o la hípica així com el Càmping de referència al Parc Natural, el Càmping Ecològic Lava a Santa Pau. Actualment són ells els que impulsen moltes de les activitats relacionades amb els cavalls i els carruatges a la comarca, com la cavalcada de Sant Antoni per beneir els animals.

El proper diumenge 9 d’octubre s’organitzarà un acte amb cavalls, on es mostrarà als assistents com es guarneixen els animals en festivitat i es podran fer passejades. Serà un fi de festa molt lluït per a un dels barris més representatius d’Olot.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?