T’esperem amb les Activitats a la Garrotxa recomanades pel nou any

Activitats a la Garrotxa en el 2020

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

T’esperem amb les Activitats a la Garrotxa recomanades pel nou any

Com l’erupció dels volcans, arriben les propostes d’activitats a la Garrotxa que ens acompanyaran aquest any 2020. El 2019 ens ha deixat un munt d’espectacles, de festes i de curiositats que la nostra terra de volcans, La Garrotxa ens ha regalat, però al 2020 ens esperen esdeveniments que no els pots deixar passar.

Aquesta nova dècada et dóna l’entrada amb tot un espectacle de llums i foc en el “Gran festival de Cap d’any d’Olot” on tota la ciutat s’omplirà de música, de gresca, diversió i felicitat a espatlles de musicals, espectacles i de l’esperat so de les campanades i el sabor del raïm.

La fira del Fesol de Santa Pau, Girona

Com cada any, no es pot deixar passar una de les icones gastronòmiques de La Garrotxa, El Fesol. Recordeu que aquest és un llegum amb denominació d’origen a Santa Pau, a cap lloc més en trobaràs un d’igual. Des d’Activitats Garrotxa et proposem una ruta culinària el diumenge 19 de gener, pels carrers d’aquest poble, on experimentaràs sabors i aromes de la nostra llar.

De la lava volcànica surt el Farro

Aquestes són terres banyades per la lava dels volcans, així que els aliments que hi creixen són únics i fills del foc. El dia 2 de febrer envolta’t de Gastronomia a la vall de Bianya amb “la Fira del Farro”. Aquest és un esdeveniment que es porta fent des de fa molts anys i que reflecteix la cuina de tota la vida amb els aliments que et proporciona la terra. Veuràs tots els recursos i totes les formes de cuina d’aquest aliment, que no són poques!

Mireu un poni! Un Ninja! Una Flor! És el Carnestoltes!

Com cada any tota la Garrotxa s’omple d’un munt de personatges diferents, plens de fantasia, comèdia, colors i sobretot festa i alegria. El diumenge 22 de febrer la canalla sortirà disfressada omplint els carrers de diferents històries i figures, regalant-nos un gran espectacle amb el Carnestoltes infantil.

Però això no s’acaba aquí, el diumenge 29 de febrer els grans de tota la nostra terra sortiran al carrer mostrant totes les seves idees i les seves figures preferides. Es crearà un riu de colors i creativitat que podrà gaudir tothom que hi sigui. No et perdis el Carnestoltes  a la Garrotxa.

El Cavall, una figura que veuràs a la fira de st. Antoni

El diumenge 8 de Març arribarà, a lloms d’un munt de cavalls la Fira de st. Antoni. Aquest apreciat animal serà el protagonista als carrers d’Olot i se li donarà el reconeixement que tant mereix. Aquest esdeveniment li dóna presencia a aquesta figura que ens envolta i que no se li dóna el gran valor que mereix. A Activitats Garrotxa el cavall està molt present i és molt estimat. Podràs conèixer un munt de curiositats que no sabies sobre els cavalls.

La Garrotxa, Mapa per a la música de tot el món!

Des d’aquí, creiem en la música i el seu valor, així doncs, del dia 12 al 15 de març Olot reunirà a artistes musicals alternatius de tot el món per donar-los el reconeixement que es mereixen. Les llars s’ompliran de la màgia de la música i dels seus diferents estils. La Garrotxa és terra de volcans i cultura.

El festival MOT li dóna visibilitat a la literatura de Girona

Als nostres voltants tenim un munt de literatura i creativitat enlluernadores, i molts d’ells no els coneixem! Vine del 2 al 4 d’abril a Olot i envolta’t de literatura que et deixarà bocabadat i bocabadada. Potser trobes al teu/teva escriptor/a preferit/da!

El MOT 2020 persegueix la integració de les arts que conflueixen dins de cada llibre i l’exploració d’aquests en la literatura dels literaris desconeguts.

La màxima expressió de l’estació de les flors, la Primavera!

El dia 1 de Maig arribarà la fira de la primavera a Olot. En els carrers de la capital es sentirà en primera persona l’esperit de l’estació de l’any de la vida en les nostres terres. Hi haurà un munt de parades on es mostrarà la riquesa de la nostra terra i es decoraran tots els carrers. Vine a passar uns dies a aquestes dates per les nostres llars i viu amb Activitats Garrotxa la primavera de la Garrotxa.

Cames de ferro! Amb més força que el galop dels cavalls!

Demostra la força i la resistència de les teves cames i alhora coneix tota la zona volcànica de la Garrotxa. El dia 31 de maig es realitzarà la cursa de les cames de ferro. Aquesta donarà tota una gran volta pels volcans de la garrotxa, demostrant la força i la resistència dels corredors junt amb la bellesa de la natura autòctona. La cursa tindrà el seu inici a la Vall d’en Bas.

Aquestes són una petita mostra de tot el que acompanyarà a aquest nou any. Queden moltes més activitats per descobrir. Estigues ben atent a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials.

A Activitats Garrotxa esperem amb molta il·lusió aquest nou inici i esperem de tot cor que vosaltres hi formeu part!

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?