Primavera a la Garrotxa La Fageda floreix

Primavera a la Garrotxa La Fageda floreix

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Primavera a la Garrotxa La Fageda floreix

Primavera a la Garrotxa La Fageda floreix

Aquest any la meteorologia ha canviat molt, hem tingut temperatures molt elevades durant l’hivern i ara a la primavera han baixat fent fred d’hivern, però això no fa que els arbres i plantes segueixin el seu curs i floreixin a la estació que entrem.

A la Fageda d’en Jordà aquest mati ja hem vist com esta començant a fer un canvi. Aquesta imatge dóna fe que el curs de la naturalesa segueix a bon ritme.

Entrada ja la primavera hi ha els primers brots del faig , brots que fan que el bosc canviï la imatge que ens ha donat fins ara, que tot el sota bosc faci canvis, que els animals que hi viuen comencin un altre any a poder gaudir de bones temperatures, bons aliments, i un munt de noves sensacions .

Entrar en aquest bosc i poder escoltar el silenci que l’envolta, olorar la olor que desprenen els faigs, el terra humit, el soroll del trepitjar de les persones, dels animals… i fins hi tot tal com se sent a dir, poder veure el follet de la fageda.

Al bell mig del parc natural de la zona volcànica amb els carruatges de l’empresa activitats garrotxa proposen fer una passejada per l’interior d’aquest magnífic bosc i al mateix temps de fer una visita turística on a més de tenir informació també ens traslladem a altres anys tot viatjan en un carruatge tirat per cavalls perxerons, tal com es feia al temps dels nostres avis.

Primavera a la Garrotxa La Fageda floreix

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?