Els paisatges de la Garrotxa

Els paisatges de la Garrotxa

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Els paisatges de la Garrotxa

La Garrotxa és una regió situada a la província de Girona. Aquesta regió és coneguda pel seu impressionant paisatge natural, que abasta des de muntanyes fins a boscos increïbles. Els paisatges de la Garrotxa són una de les principals atraccions de la regió i atreuen a gent de tot el món.

Els volcans:

Volcà Croscat

Un dels paisatges més impressionants de la Garrotxa és el volcà Croscat. Es un dels volcans més emblemàtics de tota la zona. Té una esquerda que permet observar el seu interior com si fos una maqueta. A més a més, el seus colors negres i vermell impressiona a tot el públic. Per a poder gaudir d’aquest volcà hi ha una activitat indispensable, el carrilet. Consisteix en una ruta amb trenet per el volcà Croscat per descobrir totes les seves curiositats. Hi ha una altra opció per a visitar el volcà Croscat. Consisteix en una ruta amb cava

Volcà Santa Margarida

El volcà Santa Margarida es bastant diferent a l’anterior. Consisteix en un gran volcà cobert d’arbres per tot el seu voltant. El Santa Margarida destaca per la seva ermita, ubicada a dins del cràter. Aquest volcà està ubicat al peu de la carretera entre Olot i Santa Pau.

La Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà es una visita indispensable si viatges a la Garrotxa. És un bosc ubicat als peus del volcà Croscat. La gent que ha visitat la Fageda d’en Jordà ho cataloga com un lloc màgic, ja que els seus llargs i frondosos arbres t’envolten donant una perspectiva d’infinit. Podràs fer aquesta visita amb diferents itineraris, o amb els nostres carruatges únics. Consisteix en uns carruatges tirats per cavalls perxerons, que fan una ruta guiada per tot el bosc. Es ideal si vols visitar la Fageda en família.

Els paisatges de la Garrotxa: Santa Pau

Santa Pau és un poble medieval tret d’un món de fantasia, on podràs caminar pel seu nucli històric gaudint dels seus carrers empedrats observant el bonic paisatge.

Una zona que no et pots perdre si visites Santa Pau és el Castell de Santa Pau. Aquest castell del segle XIII se situa en el centre del poble, al costat de la Plaça Major. Consisteix en un gran casal de planta rectangular amb un gran pati interior i una torre quadrada.

A part del castell hi ha zones espectaculars que es poden visitar a Santa Pau. Un  exemple seria la plaça del Mirador, el Portal de la Vila Vella o la Plaça Major. A més de tot això, també hi ha una activitat lúdica per a fer amb nens a Santa Pau. Aquesta activitat s’anomena la Motxilla de Blanca. Consisteix en una gimcana de pistes per a recórrer el poble i la seva història, ideal per a descobrir la Garrotxa en família.

On dormir a la Garrotxa

Per a poder gaudir correctament de els paisatges de la Garrotxa, hem de dormir en algun càmping. El Càmping Lava a la Garrotxa, ubicat a Santa Pau, consisteix en un càmping ecològic, amb bungalows de fusta i amb instal·lacions ideals per a descobrir la natura de la Garrotxa.

Com hem pogut veure, els paisatges de la Garrotxa són una gran opció per a descobrir, ja que compten amb una gran varietat d’activitats per a fer i gaudir de la natura del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?