Candidats per a empreses d’activitats turístiques de la Garrotxa

Candidats per a empreses d’activitats turístiques

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Candidats per a empreses d’activitats turístiques de la Garrotxa

Candidats per a empreses d’activitats turístiques de la Garrotxa

Candidats per a empreses d’activitats turístiques de la Garrotxa. A les 9h del matí ha començat la tercera Jornada Ocupació en Xarxa, que organitza l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG amb la col·laboració de Turisme Garrotxa. 31 persones participen de la sessió, que posa en contacte aquests professionals amb responsables de les 7 empreses que s’han apuntat a la iniciativa i on  Activitats Garrotxa ha estat present com empresa del grup LavaParc on també hi és el Càmping Ecològic Lava.

A primera hora, els candidats han rebut informació sobre el funcionament de l’speed dating i els aspectes a tenir en compte a l’hora de presentar-se a una entrevista de feina. Als representants de les empreses se’ls ha recordat el funcionament de la jornada que aquest dilluns 12 de juny té lloc a la Torre Malagrida.

Candidats per a empreses d’activitats turístiques

A les 10h del matí, s’han iniciat els contactes entre les empreses i els candidats. La fórmula de l’Speed Dating permet a les empreses poder veure molts candidats en poc temps al mateix temps que les persones interessades a treballar en el sector poden presentar la seva experiència a moltes empreses en un mateix espai. Els candidats tenen 3 minuts per presentar-se davant dels responsables de les empreses d’activitats turístiques que busquen persones que parlin idiomes (anglès, francès, italià i/o alemany) i que estiguin interessades en treballar com a guies, informadors, dinamitzadors d’activitats…

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?