Granja amb nens
Granja amb nens per aprendre amb els animals
Granja amb nens
Granja amb nens per aprendre amb les escoles
Anterior
Siguiente

Granja amb nens: Informació ràpida

ACTIVITATS GARROTXA

Granja amb nens

Descobreix la nostra granja amb nens per aprendre amb l'escola o la família

Gaudiu de la granja amb nens a la Garrotxa


Us convidem a la nostra granja per a nens a la Garrotxa, un lloc on la diversió i l’aprenentatge es fusionen en un ambient ric en natura i experiències inoblidables. Com a granja, obrim les portes als petits aventurers, les seves famílies i les escoles per descobrir un món fascinant de connexió amb els animals i la vida rural.


Al recinte hi tenim una gran varietat d’animals per a poder observar, tocar i fins i tot, jugar. Cadascú té el seu lloc adequat a les seves necessitats. Hi ha el sector dels ocells a on hi ha coloms blancs, periquitos, cobayes petites… Al sorral gran hi ha les cobayes i conillets d’índies petits. A les granges petites hi ha ànecs, conills, gallines, cabretes. Al estable petits els ponis i al estable gran els cavalls.


Granja a Catalunya


La nostra granja esdevé un escenari perfecte per a les escoles i famílies que desitgen una experiència autèntica i educativa. Amb una àmplia gamma d’activitats i tallers, oferim una visió profunda de la vida a la granja mentre us divertiu i apreneu alhora.


Les nostres activitats estan dissenyades per despertar la curiositat dels nens i fomentar el seu amor per la natura i els animals. Des de la interacció amb els animals de la granja fins a tallers pràctics sobre la vida rural, cada moment aquí és una oportunitat d’aprenentatge i descobriment.


Caps de setmana en família


Amb orgull, presentem la nostra granja com un destí ideal per a les famílies que busquen caps de setmana plens d’aventura i coneixement. La Garrotxa és un entorn perfecte per gaudir amb els més petits, i la nostra granja es converteix en un punt d’inici excepcional per a les vostres escapades de cap de setmana.


Som una granja compromesa a oferir una experiència única i enriquidora als nens i les seves famílies.

Els caps de setmana en família es transformen en aventures educatives mentre explorem junts el meravellós paisatge de la Garrotxa i ens endinsem en la vida quotidiana d’una granja.


Granges per visitar amb nens


No busqueu més si voleu trobar granges per visitar amb nens. La nostra granja ofereix una experiència completa amb activitats adaptades per a tota la família. Des de passejades per la natura fins a tallers pràctics, hi ha sempre alguna cosa emocionant per a tothom.


La Garrotxa ens obre les portes a un món d’aventura i descobriment. La nostra granja escola, immersa en aquest entorn idíl•lic, és el lloc perfecte per a famílies i escoles que desitgen connectar amb la natura i viure experiències autèntiques.

ACTIVITATS GARROTXA

Altres Activitats

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?