Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona

Comparteix

Compartir en facebook
Compartir en linkedin
Compartir en twitter
Compartir en email

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona

Activitats Garrotxa a Fira casar se 2015

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona amb propostes de les nostres activitats així com de la gran desconeguda activitat que realitzem en un entorn ùnic de organitzar tot tipus d’ events en les nostres instal.lacions dins del Parc Natural de las Zona Volcànica de la Garrotxa.

La segona edició de la fira Casar-se a Osona s’ha celebrat aquest cap de setmana al recinte firal del Sucre. Les parelles que hagin decidit casar-se hi han pogut trobar tot el que necessitaven per fer una bona festa.

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona. La fira s’ha consolidat aquest any, amb molts visitants, uns 1.500, i 550 parelles censades de nuvis, una xifra molt semblant a l’anterior edició. El que si ha crescut ha estat l’oferta, amb 78 expositors, un 20% més que l’any passat, i més de 90 professionals del sector dels casaments i les celebracions.

Activitats Garrotxa a Fira casar-se a Osona. A més, aquest any la fira oferia l’espai Osona Kids, dedicat als més menuts, que ha estat utilitzat per unes 300 famílies. Degut al canvi de model dels nuvis, els organitzadors han apostat per la puericultura i els productes infantils. Aquesta zona comptava amb diversos atractius per als nens i nenes, com per exemple inflables, una ludoteca i espectacles tots ells gratuïts. També hi havia una zona amb tallers i xerrades relacionades amb el món dels infants.

Mes noticies

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?