Us esperem a la Garrotxa!

Us esperem a la Garrotxa!

Ja ho deia el poeta, quan el viatger s’endinsa en la Fageda d’en Jordà és pres d’un dolç oblit de la resta del món. Encara que els versos de Joan Maragall bé poden servir per a tota la Garrotxa.

Si el que voleu és buscar un lloc per desconnectar, una de les millors zones és aquesta comarca de Girona. La Garrotxa és una de les zones de Catalunya més exòtica, ja que compte amb el Parc Natural de la Zona Volcànica, la Fageda d’en Jordà, el Gorg del Molí dels Murris i poblets amb molta historia.

A la Zona Volcànica de la Garrotxa trobarem més de 20 volcans inactius. Com que aquests volcans porten milions d’anys sense cap mena d’activitat han crescut moltes espècies de plantes als seus peus i parets, creant un ecosistema molt especial.

D’alta banda trobem la Fageda d’en Jordà, que es troba dintre del Parc Natural de la Zona Volcànica. La Fageda d’en Jordà és un bosc de faig que ha crescut sobre la colada del volcà Croscat, per això és un bosc únic dintre del territori nacional.

Pel que fa a allotjament no tindràs problema, ja que a Olot, que és la ciutat més propera, trobaràs hotels i hostals. Però si vols viure una experiència més aventurera i vols desconnectar totalment de la vida de ciutat, el que et recomanem és que vinguis a Càmping Lava i gaudeixis de la diversió de Lava Parc.