972 680 358 - 654 190 970 - hola@activitatsgarrotxa.com

Qui som

Qui som a Activitats Garrotxa. Què fem?

La nostra Missió
Qui som a Activitats a la Garrotxa. Som una empresa familiar que ja fa 25 anys que estem al vostre servei per gestionar el vostre temps d’oci i lleure.Posem al vostre abast les activitats per descobrir un entorn ùnic, protegit i natural. La nostra empresa neix fruit de donar a coneixer la Garrotxa en la seva explendorositat.
Què fem?
Us oferim un gran ventall d’ activitats en l’ entorn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Grrotxa, en plena Fageda d’en Jordà i a l’ entorn dels volcans més emblemàtics. Organitzem sortides , des d’anar a cavall, en carros, en poni en tren, dormir a un bungalow, en tendes, restaurant, bar, picnic, events, concentracions,… tot el que s’et passi pel cap, només ens ho has de proposar .
Els valors de la nostra empresa
Des de fa més de 25 anys som a la Garrotxa ampliant i millorant el servei dels visitants de la Fageda  i el Parc Natural de la Garrotxa.
Com reservar els nostres serveis
Totes les nostres activitats les podeu gestionar a partir d’un sol número de telèfon (972 680 358) o be per correu electrònic reserves@activitatsgarrotxa.com.
On ens pots trobar?
La  nostra seu social i la gran part d’ activitats és al Càmping Ecològic Lava i els Carruatges fan el seu recorregut per la Fageda des de l’ aparcament de Can Serra.
Per què escollir la nostra empresa?
La més amplia oferta per tot tipus de pùblic i amb possibilitat de gestionar en una sola reserva diferents activitats a la Garrotxa.

 

Qui som a Activitats Garrotxa. El nostre equip al teu servei

Toni i Josep RESPONSABLE CARRILET I GUIA

Toni i Josep

Responsable del nostre vesant ferrobiari, el Carrilet - Trenet de la Zona Volcànica i el nostre guia especialitzat.

Lluis RESPONSABLE CARRUATGES

Lluis

Responsable de l' activitat més emblemàtica de la nostra empresa, els Carruatges de la Fageda d' en Jordà.

Ivan RESPONSABLE DELS PONIS

Ivan

Responsable des dels seus origens de la marca PONIS DE LA GARROTXA, L' Ivan cordina i gestiona les àrees de Passejades a Cavall i l' assistència a Fires i Esdeveniments.

 

Descobreix totes les activitats que tenim preparades per tu

Copyright © 2018 Tots els drets reservats. Avís legal