972 680 358 - 654 190 970 - hola@activitatsgarrotxa.com

Àrea Pícnic

Àrea Pícnic

Activitats

Àrea Pícnic en natura a Santa Pau

Àrea Pícnic. Recinte amb taules de 10 persones i bancs de fusta. L’espai compte amb un fòrum de 120 persones, 5 punts de barbacoa, presa d’aigua i lavabos. També hi podreu trobar una zona verda per jugar, estirar, descansar. Aparcament gratuït.

Durant la temporada alta del 15 de juny al 15 de setembre hi ha inclòs el servei de piscina. Dins el recinte mateix en un entorn increïble hi trobareu l’àrea de piscina on podreu refrescar-vos en dies de calor i jugar una bona estona per agafar gana i anar a prepara el foc de la barbacoa.

Tenim servei de bar i menjar per emportar.

What we Did?
Durant la temporada alta del 15 de juny al 15 de setembre hi ha inclòs el servei de piscina. Dins el recinte mateix en un entorn increïble hi trobareu l’àrea de piscina on podreu refrescar-vos en dies de calor i jugar una bona estona per agafar gana i anar a prepara el foc de la barbacoa. L’horari es de 11h a 19h cada dia, qualsevol época de l’any
Client Info

Per utilitzar la zona de pícnic és necessari passar per la recepció del recinte a recollir el tiquet i poder gaudir de l’estada.Consulteu tarifes i condicions. Cal seguir la normativa de convivencia i respecte als altres. Gaudir de l’entorn i les instalacions. Es una zona de punts de foc homologada per tant es pot utilizar durant tot l’any.


https://activitatsgarrotxa.com/activitats-garrotxa-area-picnic/
Other Details
Àrea Pícnic
Copyright © 2018 Tots els drets reservats. Avís legal