Parc Lava Kids
al bell mig de la Garrotxa
Parc Lava Kids
al bell mig de la Garrotxa
Anterior
Siguiente
ACTIVITATS

Parc Lava Kids

Destinat a famílies i grups, hi trobaran un espai d’activitats dins el medi natural del Lava Parc. Lava Parc Kids és un centre envoltat de natura, ple d’activitats d’oci on disposaran de:
Circuit per a kick scooters

Dins la greda del parc i ajustat a les feixes que presenta el propi terreny, es munta un circuit per a les kick scooters.

Camí dels sentits

Camí dins l’entorn de la muntanya on podran caminar envoltats de natura, trepitjant i tocant diferents elements naturals mentre segueixen un circuit marcat amb les corresponents fites informatives.

Pista americana

Espai adjunt al vessant de la muntanya que consta de diferents obstacles que cal superar per arribar a tocar la campaneta final. Aquesta activitat aprofita l’entorn del base i proposa un punt de competició.

Llits elàstics
Espai destinat a saltar que conté dos llits elàstics de salt individual amb la seva xarxa de protecció.
Circuit de geocatxing

Conjunt de fites amagades per l’espai que cal localitzar mitjançant un mapa i un seguit de pistes. Slackline. Espai pera la practica de l’esport d’equilibri sobre una cinta.

Informació ràpida

Tarifes

Accés al parc ( 2 hores)

  • Nen

    De 2 a 12 anys

    15€
  • Adult

    +13 anys

    12€

Reserva la teva data

Dilluns tancat. No es poden realitzar reserves online el mateix dia, cal dirigir-se al punt de sortida i comprar-los directament.

ACTIVITATS GARROTXA

Altres Activitats

What's your reaction?
0Cool0Bad1Lol0Sad
Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?