972 680 358 - 654 190 970 - hola@activitatsgarrotxa.com

Paquet activitats entre volcans

Paquet activitats entre volcans

Tren + carruatges + dinar a la Garrotxa

Per gaudir de les activitats garrotxa, a les instalacions del Lava Parc us proposem un pack per poder disfrutar de l’entorn volcànic en el què vivim.

La Fageda d’en Jordà un bosc màgic pels canvis de colors que ens ofereix a cada estació, situat sobre lava volcánica és un bosc únic a la península on hom tal com diu el poeta Joan Maragall pot sentir un oblit de tot el món quan es passeja per l’interior.

Passejada amb uns carruatges tirats per cavalls de raça perxerona, d’una hora de durada. Es fa un punt de parada al bell mig del bosc on es fa una explicació més exacte de la zona sobre la flora i la fauna de lloc. Més endavant es camina uns 50 metres sobre el terra de lava volcància per sentir el que ens transmet la natura i es torna a pujar al carruatge per anar cap al punt de sortida i acabar el recorregut.

Acabat el passeig ens dirigirem cap al Lava Parc, al parc d’activitats d’oci amb allotjament i restaurant, on iniciarem una ruta amb el carrilet ( reproducció de l’antic tren que anava d’Olot-Girona) per la zona volcánica. Un tour d’uns 45 minuts aproximadament, en una vista panorámica del volcà del Torn, el Martinyà, el Pomareda i el Croscat. Durant el trajecte tindrem informació per megafonía i arriban al peu del volcà Croscat farem una parada on es baixarà del carrilet per disfrutar de més informació sobre la zona concretament, feta per el mateix guía-conductor. De tornada cap al Lava Parc i ja agafant gana per dinar…. Al Restaurant Lava, un restaurant amb grans ventanals per tenir una vista oberta i relaxan del paissatge i tot decorat a l’estil western ens tindran la taula preparada per fer un àpat tipic de la zona. Menús preparats tant per nens com per adults.

A més perquè els més petits s’emportin un molt bon record els regalarem una passejada en poni, aquests petits cavalls tan divertits i afables , per el recinte de les instalacions.

Tren + carruatges + dinar a la Garrotxa

 

Menú adult

Amanida catalana amb embotit de la zona
Parrillada amb fesols de Santa Pau i alioli
Postre
Aigua, pa vi i cafes

Menú nens :

Espaguetis
Pollastre amb patates
Postre: flam/ iogurt
Aigua i pa

Menú infantil :

Espagueti amb botifarra
Postre: flam/iogurt
Aigua i pa
Preu adults : 35’00€
Preu nens ( 6 a 10 an ys) : 27’00€
Preu infants ( 1 a 5 anys) : 18’00€

 

 

Copyright © 2018 Tots els drets reservats. Avís legal