Quins horaris teniu?
Els horaris i preus els trobareu a casadcuna de les activitats, els Carruatges, el trenet.... Oberts per vacances i no tanquem gairebé mai.
Quina es la millor època per visitar la Fageda?
Doncs es valorada per un motiu diferent. Ben diferent a l’estiu es molt verda i humida, i a la tardor es de tonalitats marro, taronjos,.. i cauen les fulles que completament nua. I hi entra molta més claror que a l’estiu que es ben atapeida de vegetació Les escoles normalment fan la sortida a principis de tardor, quan encara no fa molt fred, o també a començament de primavera, que ja hi ha el canvi d’estació i torna el bon temps
Per a quina edat és aconsellable aquesta activitat?
Doncs des dela llar d’infants fins a adults, ja que segons l’esdat es fa una explicació o altre, i el conte que s’explica de la fageda també es dirigeix d’una manera o altre. També segons el tema que tracten a l’escola o en que están treballant si les Mestres ens ho comuniquen també ens adaptem . Els més petits el fet d’anar amb un carruatge i que l’estiri un cavall tan gros ja es un fet incomparable. També aprenen la seva manera de treballar, alimentació, com viuen...
Si fa mal temps és fa l’ activitat?
L’empresa en cas de no poder fer la ruta degut al mal temps i al quedar malmés el cami ja es posa en contacte amb l’escola . Encara que plogui les sortides es fan igual sense inconvients, ja que tenen un toldo i es pot fer la visita igual. Només cal capalina!! Tota manera durant dos dies abans sempre estem en contacte depen el temps si hi ha mala previsió. I també es dóna al cas que cambiem de dia si no hi ha inconvenient.
Hi han serveis al Pàrquing de Can Serra?
Activitats a la Garrotxa. Hi ha un edifici de lavabos del parc natural. També hi ha zona verda amb alguna taula de picnic. Si us cal lloc per anar a dinar, al camping ecologic lava disposem d’un recinte de picnic preparat amb taules i bancs, zona verda, camp d’esports, gronxadors, bar-cafeteria, lavabos,.... podeu consultar quan feu la reserva.
Quina capacitat màxima teniu en els Carruatges?
Hi caben 14 persones a cada carruatge . Maxim a la mateixa hora 75 nens
És pot fer només el menú al restaurant del Càmping?
Activitats a la Garrotxa. El restaurant Lava ofereix menú per a colles, grups, escoles,... només cal que pregunteu i us informarem de tot.

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Lava Parc
  • Hostal medieval CASA DELS POETES
  • Restaurant Can Fesol
  • Hostal Allotjament Can Fesol a Santa Pau
  • Càmping Ecològic Lava