Contracte :

 • La reserva queda confirmada amb la paga y senyal del 40%. El client a la seva arribada haurà de pagar la suma total de la estada, mitjançant targeta bancaria o efectiu. Hi ha la possibilitat de fer una transferència bancaria uns dies abans de l’arribada.
 • Si la habitació reservada no s’ocupa el dia de l’arribada o com a màxim al dia següent abans de les 12h, la reserva serà anul·lada automàticament, a menys que no s’hagi avisat al alloyjament per escrit d’aquest retard.
 • En el cas que la sortida s’efectuï abans de la data prevista, la diferencia de dies serà abonada ( excepte estades en temporada alta del 15 de juliol al 28 d’agost.) el reembors serà efectuat mitjançant transferència bancaria o en targeta segons el cas, des del departament de reserves. Per el contrari si la sortida és amb data superior caldrà pagar la diferencia.
 • En temporada alta totes les instal·lacions i serveis del Càmping Ecològic Lava ( piscina, restaurant, granja, camp de joc, activitats animació, Activitats Turístiques,…) queden a la seva disposició, tan els inclosos en el preu com els de pagament suplementari. En temporada baixa i d’acord amb les tarifes, poden veure’s reduïts en horaris o inclòs tancats.
 • l’Allotjament es reserva el dret de cancel·lar / modificar en un període de 24horas des que va tramitar la reserva.

Pensió Casa dels Poetes i l’Hostal Cal Fesol:

La ocupació màxima per habitació es 2 persones.

Si durant la estada hi ha modificació de persones ocupants, es imprescindible comunicar-ho abans o en el moment de la entrada.

Només les persones, les quals hagin estat registrades en el moment de la inscripció ( encara que tinguin dies d’entrada diferents ), estan autoritzades .

ADJUDICACIÓ DE L’HABITACIÓ :

No reservem cap habitació concreta. Només s’assegura tenir el lloc en el cas que l’allotjament fos complet.

Tots els clients poden escollir l’habitació del tipus reservat que més els agradi entre les disponibles, únicament al moment de la seva arribada.

HORA DE CHECK IN I CHECK OUT DEL ALLOTJAMENT :

L’habitació estarà a la seva disposició a partir de les 12h al dia de la seva arribada.

El dia de sortida, l’habitació s’haurà de deixar lliure abans de les 12h . Informar  que hi ha un suplement de 20€ per el late check out fins a les 19h del dia.  Aquest suplement es cobrarà directe de la seva targeta bancaria si no hi ha previ acord amb la recepció al dia de la sortida.

Per efectuar la sortida cal  informar que abandonaran les instal·lacions.

CONDICIONS D’ANULACIÓ

L’establiment d’allotjament turístic està obligat a informar a la persona usuària, abans de la formalització del contracte, sobre les clàusules de cancel·lació.

 1. El 5% de la paga i senyal, quan l’anul·lació de la reserva es faci amb més de trenta dies d’antelació a la data fixada per ocupar l’apartament.*
 2. El 50% de la paga i senyal, quan l’anul·lació s’efectuï amb trenta o menys dies i més de set.*
  En cas de circumstàncies fora del control del client o per causa major, s’aplicaran els mateixos criteris exposats en aquest apartat per anul·lacions, excepte pacte previ entre les dues parts.*
 3. El 40% de l’import total de l’estada, quan l’anul·lació es faci entre set i dos dies. **
 4. El 50% de l’import total de l’estada, quan l’anul·lació es faci entre dos dies o menys. **
  En cas de circumstàncies per causa major, degudament acreditada, no s’aplicaran els mateixos criteris exposats. **

*COVID19 : degut a la situació d’alarma que vivim qualsevol anul·lació de la reserva no tindrà cap recàrrec. Es guardarà integra per a poder gaudir durant un any des de la data de la reserva. No hi haurà reembors.

¿Què hem de fer si volem anular una reserva ?

La cancel·lació de la seva reserva haurà de sol·licitar-se mitjançant un correu electrònic a info@lavaparc.com  , amb assumpte Anul·lació + numero de reserva i indicant els motius.

En cap cas es tramitaran anul·lacions via telefònica.

Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran anul·lacions que vinguin del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva.

En el cas de tenir dret a la devolució de la paga i senyal s’efectuarà :

Pagaments  amb targeta  a traves dels sistema de reserva amb un màxim de 4 mesos d’antiguitat, el reembors es farà a la mateixa targeta.

Anticipis pagats amb transferència o targeta a traves del sistema de reserves amb més de 4 mesos d’antiguitat el reembors s’efectuarà mitjançant transferència bancaria, pel que serà imprescindible el numero IBAN de la seva compta.

Dades de l’empresa:

Nom fiscal: Tour Turistic, SL

CIF: B17431719

Domicili: Ctra Olot a Santa Pau km7 17811 – Santa Pau

Telèfon: 972  680 358

Email: info@campinglava.com

Registre mercantil:  tomo 762, foli 49, fulla num : GI-14.697

Obrir xat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?