grups-5
grups-4
grups-3
grups-2
grups-1

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa Volcans i Fageda per gaudir tot l’ any a Santa Pau

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa A través d’aquestes Activitats a la Garrotxa, els seus clients podran gaudir d’una estada a la nostra comarca apropant-los a la bellesa única d’aquests paratges naturals, la zona volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

Amb els Carruatges oferim un passeig per la Fageda d’en Jordà, un dels punts més destacats del Parc Natural degut a la seva bellesa on el verd contrasta amb el negre de la terra volcànica i que ha inspirat a il·lustres poetes i artistes amb el seu particular encant, que varia amb el pas de les estacions. El recorregut dels carruatges és d’una hora de durada i surten cada dia a les 10h. 11h. 12h. 13h. 15h. 16h. 17h. i 18h. a la Crta Olot a Santa Pau km4. Àrea de Can Serra.

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa Per conèixer millor la zona volcànica disposem del Carrilet que fa un recorregut per quatre volcans: el Croscat, el “Pomareda”, el “Torn” i el Martinyà. El carrilet disposa de megafonia durant tot el recorregut. També té un punt de parada on el guia els farà tota una explicació de la zona.. El recorregut del carrilet té una durada d’uns 50 minuts i surt cada dia a les 11h. 12h. 13h. 16h. 17h. i 18h. Surt de crta Olot a Santa Pau km 7. Càmping Ecológic Lava.

Les rutes a cavall permeten endinsar-se en un paratge de gran bellesa natural com és la vall de Batet i la zona volcànica. Els recorreguts són d’uns 45 minuts pels volcans.

Si teniu esperit aventurer us proposem la ruta de 2h que recorre els volcans en silenci i la majestuosa Fageda d’en Jordà.

També fem rutes en poni, a les instalacions del Lava Parc .

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa oferim el restaurant del Càmping Ecològic  Lava, al costat mateix del carrilet, els seus clients podran gaudir d’un menú típic de la zona.
També els oferim una degustació d’embotits de la zona, i si volen, poden provar els típics fesols de Santa Pau.
Esperem que aquestes activitats permetin als seus clients conèixer millor un indret únic al nostre país com és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Us podem fer paquets a mida a partir de les vostres necessitats.

 Sou un grup de més de 30 persones? envieu-nos un mail a reserves@activitatsgarrotxa.com  i us farem pressupost a mida.

Amb activitats i dinar inclòs. Diferents menús i preus.

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Lava Parc
  • Hostal medieval CASA DELS POETES
  • Restaurant Can Fesol
  • Hostal Allotjament Can Fesol a Santa Pau
  • Càmping Ecològic Lava