Activitats per gaudir a la Garrotxa

Activitats per gaudir a la Garrotxa

Si tens pensat gaudir de les teves vacances a la Garrotxa amb la teva família, amics o la teva parella, no pots deixar l’oportunitat de fer una mica de temps d’oci. O si el que vols és descobrir aquesta meravellosa comarca has de fer les activitats que et recomanarem sí o sí, són una experiència única.

Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà és un bosc únic en tota Europa, degut a les seves condicions geològiques, ja que ha crescut sobre una superfície volcànica. A més, és un espai protegit on conviuen moltes espècies animals i vegetals, i algunes d’elles es troben en perill d’extinció. Si a això li sumen que durant visita guiada anireu en un carruatge amb un guia que os explica els punts més interessants, heu de tenir en compte que l’experiència envoltats de tanta natura serà màgica. 

Guia en trenet per la zona volcànica

La Garrotxa té un dels parcs naturals més importants de tota Espanya, i en ell trobareu molts volcans inactius que podeu visitar. Però la millor opció és fer una ruta guiada, ja que us podeu arribar a perdre pels camins si no coneixeu la zona.

En aquesta ruta veureu els volcans més icònics de la zona. El volcà croscat, que és molt especial gràcies a la seva forma de ferradura causada per l’erosió de la lava quan estava actiu. I el volcà de Torn, el volcà Pomareda i el Martinyà, també estan dintre de la ruta i els podreu veure.

Visitar Santa Pau

Si el que voleu és realitzar una activitat amb un caire més turístic, la millor opció és visitar Santa Pau amb els nostres segways. És una activitat culturitzadora amb emissions zero, ja que els segways són elèctrics. A més a més, podreu visitar els llocs més interessants del casc antic d’aquest poble de la Garrotxa, que guarda molts secrets de l’edat mitjana. 

I si el que voleu és viure una experiència completa, gaudint d’un bon menjar, no us podeu anar de la Garrotxa sense haver parat a menjar a Cal Fesol. La seva carta casolana està a un altre nivell i segurament repetireu.

Ruta en cavall per la garrotxa

Si el que voleu és connectar amb la natura de la forma més rústica possible, l’opció que més us agradarà és la de la ruta en cavall per la zona volcànica. Anireu acompanyats del cavall i d’un monitor que us guiarà el camí. Podreu gaudir de l’entorn de la Garrotxa

A què espereu per venir!