Activitats escoles Garrotxa

Activitats a la Garrotxa per els més menuts

Proposta Activitats escoles Garrotxa

Activitats escoles amb les Activitats Garrotxa , oferim un passeig per la Fageda d’en Jordà, un dels punts més destacats del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa gràcies a la seva bellesa on el verd contrasta amb el negre de la terra volcànica i que ha inspirat a il·lustres poetes i artistes amb el seu particular encant, que varia amb el pas de les estacions . Hi ha un punt de parada on els nens /es tindran l’explicació d’aquesta peculiar Fageda, la seva vegetació, quins animals i viuen.. Tot adaptat a les edats corresponents. També oferim la vista en carrilet-trenet pels volcans, on a part de veure les característiques dels volcans per fora i per dins, el guia els farà una explicació completíssima de la forma, els colors, els canvis, … tot respecte als volcans. Dins aquestes sortides proposem per 1 € més afegir el tomb en poni. Una activitat que no passarà de llarg als nens els quals podran passejar i ser passejats i conviure amb aquests animals. A més perquè el grup no s’hagi de desplaçar molt també posem a disposició de les escoles l’àrea de pícnic que hi ha dins el recinte del càmping ecològic lava per tal que puguin dinar en un espai net i cuidat, amb taules, servei WC, zona verda, camp de jocs i els animalons de la granja. Per tant proposem a les escoles venir a passar un dia volcànic amb nosaltres, farem que aquesta sortida la recordeu sempre més ¡!! Qualsevol consulta estem a la vostra disposició.

Activitats escoles Garrotxa Carruatges

El recorregut dels carruatges és d’una hora de durada i surten cada dia a les 10 h. 11 h. 12 h. 13 h. 15h. 16 h. 17 h. i 18 h. Crta Olot a Santa Pau km4. Àrea de Can Serra.

Activitats escoles Garrotxa Carrilet

Per conèixer millor la zona volcànica disposem del Carrilet dels volcans que fa un recorregut per quatre volcans: el Croscat “Pomareda”, el “Torn” i el Martinyà. El carrilet disposa de megafonia durant tot el recorregut. També te un punt de parada on el guia els hi farà tota una explicació de la zona sempre adaptada a l’edat dels nens, òn els hi explicarem que és un volcà, els extractes, bombes volcàniques etc

El recorregut del carrilet té una durada d’uns 50 minuts i surt cada dia a les 11 h. 12 h. 13 h. 16 h. 17 h. i 18 h. Surt de crta Olot a Santa Pau km 7. Càmping Ecológic Lava.

Activitats escoles Garrotxa Ponis

Passejades amb els nostres ponis en el recinte del Càmping Ecológic Lava, on podran gaudir d’una alternativa diferent i divertida a més d’aprendre el tracte amb els animals.
També teniu en les nostres instal·lacions servei de bar-restaurant, lavabos, àrea de pícnic, zona esportiva, ànecs, conills, gallines ….. Un munt de coses per passar un dia d’allò més divertit.

NO ESPEREU I FEU JA LA VOSTRA RESERVA!!!

Us podem fer paquets a mida a partir de les vostres necessitats.

ÀREA ESCOLES

 

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Lava Parc
  • Hostal medieval CASA DELS POETES
  • Restaurant Can Fesol
  • Hostal Allotjament Can Fesol a Santa Pau
  • Càmping Ecològic Lava